Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

KONKURS FOTOGRAFICZNY - dyskusja.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• KONKURS FOTOGRAFICZNY - dyskusja.

Myślę, że pomysł rzucony przez Dreada jest dość ciekawy, w tym wątku ustalimy końcowe zasady konkursu- taki watek roboczy

Był pomysł na 3 kategorie-

-martwa natura
    -człowiek
    -krajobraz

Ja bym dodał jeszcze czwartą- "motoryzacja"- w końcu to forum ma z nią dużo wspólnego
    Uważam, że powinniśmy wybrać nie najlepszego fotografa, lecz najlepsze zdjęcia- czyli ankieta co do każdej z kategorii, która pozwoli wybrać najlepszy portret, krajobraz etc.
    Myślę, że warto by było wybrać jedną osobę z uprawnieniami moderatorskimi nie biorącą udziału w konkursie która by to ogarnęła. Najlepiej by chyba było, gdyby każdy z uczestników przesłał jej linki do zdjęć, a ta osoba wrzuciła by je do ankiet z kategoriami- nie określając jednak które zdjęcie jest czyje. Ograniczy to taki czynnik "głosuje na niego, bo go lubię". Na forach typowo fotograficznych ta metoda bardzo dobrze się sprawdza.
    Trzeba by ustalić jakąś datę i godzinę do której należy przesłać zdjęcia, później prowadzący wrzuca je do ankiet, które wiszą przez kilka dni- by jak najwięcej forumowiczów zagłosowało. Później podsumowanie i wyniki i cześć (:

co Wy o tym myślicie? jakiekolwiek sugestie, pomysły napiszcie właśnie tutaj- po to ten wątek.

Re: KONKURS FOTOGRAFICZNY

W końcu ktoś się za to zabrał

Bardzo ładnie i krótko opisałeś "z czym to się je" tego konkursu.Podobają mi sugestie na temat motoryzacji jak i to,że fotografowie mieli by być anonimowi
    Masz w tym wielką rację.Bo później się okazuje,że ktoś wygrał z sympatii

Komentarz

Ejże, chłopcy fotografujący, robimy ten konkurs czy nie? Bo temat umarł śmiercią tragiczną, reanimujmy go!

Komentarz

hm.. jak bardzo chcecie, to moge sie tym zająć jako organizator, tylko niech będzie jakieś zainteresowanie ze strony uczestników.
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Dla Ciebie zainteresuję się czym zechcesz, Wiktor! ;*

JESTEM ZAINTERESOWANY UDZIAŁEM W KONKURSIE.

- Lukas
          - Wiktor (mój!)
          - TomakBanan

Komentarz

ale jak mam organizować, to sam brać udziału nie będę.
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Komentarz

Jak chcecie to mogę zrobić taką ankiete, jako niezależny user :wink:

Komentarz

Ja też bym może brał w tym udział.Bo z wakacji różnych fotek trochę jest,a i na bieżąco jakieś tam się zrobi

Komentarz

No zróbmy cokolwiek, byle Wiktor grał z nami.

Komentarz

To w sumie PP89 mógłby się zająć tym- jeśli mu się chce... :]

może po prostu rzućmy datę i godzinę jakąś w miarę mocno przyszłościową- proponował bym jakoś pierwszy weekend listopada. Kto będzie chciał zrobi zdjęcia, kto będzie chciał ten wrzuci jakieś z szuflady.
                      Tylko pytanie czy Ty PePe ( w sumie kojarzy mi się PePe z zupełnie inną osobą, człowiekiem-legendą w szybownictwie :]) chciałbyś poświęcić czas by zebrać do kupy zdjęcia i zrobić ankietę w wątku w którym by się ponumerowane znalazły, podzielone na te cztery różne kategorie. Jeśli tak- to byłoby super!

Komentarz

Proponuje dodac tez "wolna kategorie". Dla tych ktorzy nie beda mogli sie zdecydowac czy maja czlowieka, krajobraz, czy motoryzacje na zdjeciu
                        maruda
                        A-spec 17,839 km

Komentarz

Re: KONKURS FOTOGRAFICZNY - dyskusja.

Mogę wziąść udział w tym konkursie

Ciekawe jaki będzie pierwszy temat.
                          Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Wilku, zasady konkursu sa podklejone w tym dziale :wink:

Komentarz

No ja liczę, że paru chętnych się znajdzie Ja już zgłoszony.
                              http://mwiszniewski.carbonmade.com/
                              http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Pracuję...
                              X