Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Foto] nitro

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Foto] nitro

witam wszystkich odwiedzających mój wątek z góry chce powiedzieć, że moje zdjęcia są czysto amatorskie i mam dość słaby aparat fotograficzny (nie będę podawał szczegółów ale jak wiadomo nie aparat tworzy działa lecz nasze oczy).

Re: [Foto] nitro

Z fleszem? Fail.
    ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

jak już wyżej wspomniałem jestem amatorem i tak zostanie w sprawach zdjęć robię tylko dla przyjemności

a oto następne fotki:

Komentarz

Ostatnia mi się bardzo podoba ze względu na kolorystykę i ma taki klimacik, a ta na moście - żebyś sobie przysiadł i zrobił zdjęcie z poziomu głowy pieska to by było ekstra, jeszcze czerń i biel. Powodzenia.
        http://mwiszniewski.carbonmade.com/
        http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Na moście byłaby bardzo fajna, gdyby nie to, że jest troche źle wykadrowana. Ćwicz, ćwicz, i jeszcze raz ćwicz
          ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

zrobione komórką fajnie idzie taki równy ciemny pas chmur ;]

Komentarz

Piękne fotki ,zapraszam do mnie będą tam też przedstawione okładki do moich utworów
              Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Noo, jak na komórke całkiem ladne zdjęcie :wink:.

Komentarz

Pracuję...
                X