Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Grafika] Wężowy Nissan GTR

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Grafika] Wężowy Nissan GTR

Jest to mój pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich fanów serii Gran Turismo i miłośników sportów motorowych! Jakiś czas temu zajmowałem się trochę grafiką i postanowiłem że pokaże światu moją pracę zrobioną przy pomocy programu adobe photoshop cs3... :wink: No to przedstawiam wam groźnego węża..na imię ma GTR a nazwisko NISSSSSSSAN

oryginał:

oryginalna rozdzielczość:

Re: [Grafika] Wężowy Nissan GTR

Super, rewelacja, aż oczom nie wierzę! Jedynie ta Carrera GT nie pasuje mi jako tło ale i tak szacun

Komentarz

Ładnie i schludnie... Ale pytanie, tekstura nakładana czy malowana ? Jeśli malowana to jakim sposobem... Bo wygląda bardzo ładnie, jedynie co to trochę z duże te łuski ma masce...
      Ogólnie ładnie, ale jakoś mnie to nie szokuje... Może dla tego że dużo siedziałem w VT...

Komentarz

Robi wrażenie

Komentarz

Bardzo fajne, podoba mi się
          Zamieszczone przez Biesiadnik
          jedynie co to trochę z duże te łuski ma masce...
          Właśnie dobrze, bo się odróżniają, ale ja bym zostawił czarne lusterka, dach i spojler, żeby nawiązać do czarnej dokładki i progów :wink:

Fajnie, że temat się rozwija

Komentarz

Dobrze... Ale przejście jest nienaturalne... Brzydko to wygląda na masce...

Komentarz

Wszystko jest nakładane, na masce jest głowa tego węża: http://iv.pl/images/i3wh73gx00qfvz00dcb9.jpg reszta jest z innych. Chciałem z niego zrobic prawdziwego weza wiec na masce te łuski sa takie duze zeby przypominaly glowe weza. Wokol swiatel sa najmniejsze czyli tak samo jak u wezy wokol oczu, no moze nie u wszystkich bo na tym zdjeciu co podalem ten waz nie ma malych lusek kolo oczu, po prostu skleilem kilka gatunkow wezy do kupy :wink: oczywiscie po tym wszystkim efekt byl tragiczny dlatego na samym koncu zastosowalem topaz. ps nie jestem specem od grafiki i tez uwazam ze to przejscie jest troche nienaturalne ale juz nie chcialo mi sie z tym bawic. po lekcjach PSa w szkole usiadlem na chwile w domu i wyczarowalem cos takiego

Komentarz

Pracuję...
              X