Ogólnie prace nie są złe, jednak przesadziłeś z rozmazaniem :wink: Mimo wszystko samochód powinien być bardziej wyraźny :wink: Muszę przyznać że na etapie prac wstępnych wyglądał o niebo lepiej, co nie zmienia faktu że jestem pod wrażeniem bo wiem "z czym to się je" :wink: Widać że masz świetną wyobraźnie przestrzenną bo proporcje nie są zaburzone w żaden sposób, postaraj się tylko robić bardziej "wyraźne" wszystkie odbicia i cienie :wink: Nie przesadzaj tak z blurem :wink:
Dzięki, wiem, że blura dużo i to przeszkadza dosyć, ale robiłem to w ogóle nie tym brushem co powinienem i dlatego wyszło tak a nie inaczej, rozmywałem, bo wyglądało jeszcze gorzej. Teraz będe pracował nad małą niespodziewajką, mam nadzieje, że się uda. A co do refleksów, poprostu jeszcze nie umiem sobie tego dobrze wyobrażać ;d
He he, no trochę zły brush ale nie jest tak źle :wink: Osobiście radziłem sobie w taki sposób że oglądałem i starałem się wzorować na prawdziwych zdjęciach, patrzałem jak załamują się odbicia na danej krzywiźnie... Na prawdę pomocna "technika" :wink:
W takim razie czekam na pracÄ™ niespodziankÄ™ :wink:
Komentarz