Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Grafika]Toyo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Grafika]Toyo

Zamieszczone przez Dreadlock89
    Szkoda że nie masz skanera bo aparatem mało widać.
    Zapodaję link do full size.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... b7ddb.html

Co prawda obnaża to ogromną ilość niedoskonałości. Ale spoko - krytykę biorę na klatę :mrgreen:

Komentarz

Łoooo ale silnik jest pizgnięty zaraz spadnie :mrgreen: :mrgreen: Nie poważnie trochę ten jeden silnik jest spłaszczony :wink: no i jak wcześniej mówiłem tej jazdy paluchem po kartce za dużo. Może trochę szczegółów dodaj na tym rozcieraniu żeby to troszeczkę poprawić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
        Nie poważnie trochę ten jeden silnik jest spłaszczony :wink:
        Perspektywa.

Samolot jest podczas wylatywania ponad chmury, więc jego dolna część jest zamazana przez obłoki.

Ale fakt, samolot jest zbyt jednolity, nie ma żadnych szczegółów. Po prostu niebyt mi wychodzi cieniowanie i światłocienie, więc próbowałem jak mogłem. I przedobrzyłem.

Generalnie uważam, że lepiej mi idzie gra na gitarze, niż rysowanie :wink:

----------------------------------------------------------------------------

A oto moje najnowsze bazgroły.

Full size: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8bc ... 7a389.html

Komentarz

Teraz juz lepiej ale znów bym do tego silnika sie doczepił. Chyba masz oryginał gdzieś pod ręką
          :wink:

Komentarz

Skrzydła jak u ptaka, no i mu kuper coś opada

Komentarz

Mnie się podoba ,troszkę niedociągnięć ,tam trochę silnik odchodzi od skrzydła ,ale nie jest źle.
              Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

W lewym dolnym rogu zamalowałem kawałek w paincie, bo był tam taki "placek" i kiepsko to wyglądało.

Adamek ma twarz przypominającą łuk, ale to zasługa aparatu, na kartce jest normalnie.

Komentarz

Gołotę poznałem od razu ale Adamka tak szybko nie zidentyfikowałem.
                  Rysunek co tu dużo mówić taki sobie ale Gołota wyszedł nieźle i ogólnie widać włożoną pracę. Poza Adamkiem nie podobają mi się ubrania zupełnie nie przypominają bluzy,kurtki czy tego co było na pierwowzorze, dziwne te fałdy.
                  Jak dla mnie 4 na 6.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                    zupełnie nie przypominają bluzy,kurtki czy tego co było na pierwowzorze, dziwne te fałdy.
                    Z tym mam problemy.

Komentarz

Nie jest źle ,fakt ,te ubrania co mają na sobie średnio ci to wyszło.
                      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Brian Johnson.

Komentarz

Ładnie, ładnie, robisz postępy
                          ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Po tylu latach powracam Możecie porównać z moimi bohomazami sprzed 4 lat.

Tutaj macie link do większego rozmiaru Stańczyka w czasie balu na dworze królowej Bony wobec straconego Sm*****ka, bo na tej pomniejszonej wersji niewiele widać.

Stańczyka robiłem tym samym, zwykłym ołówkiem.

Komentarz

Alf wyszedł najlepiej moim zdaniem Ale w obrazie J. Matejki też widać Twój duży wkład pracy, podszlifujesz się trochu i bedzie git

Komentarz

Tak jak napisałem, przy Stańczyku pracowałem tylko jednym ołówkiem, gdyż po prostu zapomniałem, że od jakichś czterech lat mam schowany gdzieś na dnie szuflady nieużywany zestaw ołówków różnej skali twardości. Gdybym robił tę pracę różnymi ołówkami, odpowiednio dobierając twardość do rysowanego fragmentu, efekt były sto razy lepszy, niż jest. Wiem co mówię, bo odkąd zacząłem używać tych ołówków, moje prace stały się troszkę lepsze.

Tutaj jeszcze Porsche 917K prosto ze złotej ery Le Mans

Parę niedoskonałości to wina obiektywu aparatu. Nie byłem w stanie ich naprawić po przerzuceniu pracy na komputer. Już się połapałem, jak naprawiać zniekształcenie zdjęcia przez aparat (spłaszczanie), ale niestety kiepskiej, w porównaniu do pracy na kartce, jakości niektórych jej fragmentów, nie jestem w stanie naprawić komputerowo.

Główne szkody wyrządzone przez obiektyw aparatu to wrażenie, jak to JISAW określił, chropowatości ciemniejszych miejsc oraz wyeliminowanie efektu świecących reflektorów, co mnie szczególnie rozczarowało, gdyż na tym zależało mi najbardziej.

Swoją drogą, NFS: Porsche to niezła kopalnia świetnych motywów w trybie Evolution.

Komentarz

Pracuję...
                                X