Lubię to. Fajne cieniowanie ołówkiem, gorzej z proporcjami, coś się rozjeżdża trochę ten Mustang. A moim zdaniem, jeśli pomęczysz się trochę, żeby wszystkie równoległe do siebie linie na aucie były do siebie równoległe również na rysunku, wszystko było prościutkie jak tylko się da, i żeby całość była symetryczna tak jak auto (np. tablica rejestracyjna jest za blisko prawej) to już byłby jak żywy Czasochłonne i irytujące ale warto poświęcić trochę dodatkowego czasu i nerwów na te szczegóły, bo efekt jest wtedy jeszcze lepszy. <mrgreen>
Miej tylko na uwadze, że ten skan wygląda trochę inaczej, niż patrząc na leżącą na biurku kartkę. Niestety nie mogę znaleźć sposobu na skanowanie moich prac, który by ich nie zniekształcał i/lub nie sprawiałby, że cieniowanie wygląda jak papier ścierny. Tutaj nie wyszło jeszcze najgorzej, chociaż i tak czuję frustrację, gdy widzę, jak w niektórych miejscach wóz wygląda na lekko "falowany"; na kartce tego nie ma. Nie mam pojęcia, jak inni to robią, że przerzucając rysunek na PC nie tracą ani trochę z jego jakości.
No jeśli na żywo jest ok to nic tu po mojej krytyce wtedy Może po prostu skaner feralny, albo pamięta lepsze czasy. Bo nie wiem, czy da się wgl źle skanować, no chyba żeby zrobić z kartki origami i przed skanowaniem z powrotem rozłożyć
Komentarz