Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Foto] Serwer
Zwiń
X
-
Re: [Foto] Serwer
Zamieszczone przez Dreadlock89Co w nim takiego niezwykłego? Rurę ma jak wielką jak PCV i raczej nic poza tym.
Jaki ma silnik i ile BHP?
PS: Najlepsza jest naklejka "Nismo" :mrgreen:
SR20DET i seryjnie 230HP + napęd na 4 koła...
Na mnie to robi wrażenie...
Kiedyś takiego będę miał :mrgreen:
Komentarz
-
Zamieszczone przez LukasJa mam takie niezbite odczucie, że Serwer mówił, że ten Pulsar miał coś koło 350HP, a może mi się zdawało ?
Komentarz
-
Lukas się nie myli. 350 konny Pulsar. I co jest śmiesznego w naklejce Nismo? :wink: To auto ma chyba części od nich...
Co najlepsze to import z JPN. Tak samo kolega właściciela tego Pulsara też ma Gti-R z JPN. Ale tamten jest autem pokazowym HKS i ma moc 550 koni. Podobno robiony na DRAGi. Gdzieś miałem zdjęcia ale nie mogę znaleźć...
Komentarz
-
Zamieszczone przez SerwerLukas się nie myli. 350 konny Pulsar. I co jest śmiesznego w naklejce Nismo? :wink: To auto ma chyba części od nich...
Co najlepsze to import z JPN. Tak samo kolega właściciela tego Pulsara też ma Gti-R z JPN. Ale tamten jest autem pokazowym HKS i ma moc 550 koni. Podobno robiony na DRAGi. Gdzieś miałem zdjęcia ale nie mogę znaleźć...
Zwracam honorWygląda niepozornie ale ilość koni mnie przekonuje.
A co śmiesznego w naklejce? Bo to jeszcze ta stara naklejka teraz są inne
PS: Tylko spoiler ohydny wygląda jak przyklejona deska do prasowania.
Komentarz
-
mnie sie podoba auto
PULSAR RLZ!!! 222 koni mocy [bez ulepszeń] ,wiem bo wersja GTiR ,chciałbym go też mieć,no fakt . . . . spojlerek to mógłbyć lepszy nieco ,ale i tak jest gitaśny
Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
Zamieszczone przez WiLkU666mnie sie podoba auto
PULSAR RLZ!!! 222 koni mocy ,wiem bo wersja GTiR ,chciałbym go też mieć,no fakt . . . . spojlerek to mógłbyć lepszy nieco ,ale i tak jest gitaśny
Czytajmy to nie zabija.
Komentarz
-
poprawione ,chodziło mi o zwykłego Pulsara ,bez ulepszeń i wiem ,że ten na zdjęciu ma 350kM.Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
Komentarz