Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Foto]Dreadlock89

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Foto]Dreadlock89

Czasem coś tu wkleję. Dzięki wszystkim za obejrzenie :mrgreen:

Pierwsze foty przedstawiają wehikuł czasu zwany Trabantem kawał dobrej starej motoryzacji, miałem okazje dziś nim pojeździć. Super wrażenia, ten malutki silniczek (1.1) daje rade :mrgreen:

Front...

Rear...

Bodykit :wink:

O Helmucie

Nie wymagam od Ciebie osiągów Ferrari,Helmut bylebyś zapalił

Kokpit

Prędkość synek prędkość...

Alusy.

Gratuluję wytrwałym że obejrzeli. Żaden ze mnie fotograf a i zdjęcie robione telefonem. Ale może coś się spodoba :wink:

Re: [Foto]Dreadlock89

Mimo wszystko dwusuwy są lepsze
    narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
      Mimo wszystko dwusuwy są lepsze
      Jak kto lubi ale jeździ się fajnie. Ma dziurawy tłumik i jak się dodaje gazu to brzmi jak Race Car :mrgreen:

Komentarz

Zdjęcie "kokpitu" bardzo ładne.

Pozdrawiam

Komentarz

"Nie wymagam od Ciebie, osiągów Ferrari, wystarczy, żebyś mi zapalił"

Komentarz

Re: [Grafika]Dreadlock89

Ten dział obejmuje też w nazwie "grafikę" chodzi o komputerową czy ogólnie?

Bo kiedyś bardzo dużo rysowałem i uczyłem się rysować Mangę, teraz już mi się nie chce. A wszystkie prace przepadły, jednak zostało kilka.
            Amatorka z przed 2lat ale postanowiłem wam pokazać może komuś się spodobają te bohomazy :mrgreen:

Kolo z Matrixa

Nauka Mangi.

Pierwsza gotowa praca.

Chciałem użyć skanera ale coś mi się zepsuło. Robiłem foty dlatego obrazki są lekko zniekształcone-pogięte kartki. :wink:

Komentarz

Super! Rysowane z wyobraźni czy "odpatrywane"?
              Z resztą co za różnica, masz ręke do rysowania. Wiem, co mówie :wink: .
              Też mi się manga i anime podoba, zwłaszcza panienki (świetne ). Kiedyś robiłem szkice, próby uczenia, ale zabrakło wytrwałości, bo jednak nie jest to łatwe, mam na mysli rysunek z wyobraźni.

Komentarz

Kolo z Matrixa był po części zgapiany, ale pozostałe dwa narysowałem z pamięci.
                Kiedyś miałem pokaźną kolekcję rysunków z Dragon Balla (te rysunki najbardziej mi się podobały) ale przepadły ,wyrzucone...albo gniją na strychu.

EDIT: jeśli chodzi o panienki to chodzi o Hentai albo Ecchi :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                  ale pozostałe dwa narysowałem z pamięci
                  Nie no, pełne uznanie . Ta panna na drugim foto jest perfekcyjna!
                  Kiedyś miałem pokaźną kolekcję rysunków z Dragon Balla
                  Też lubiłem to. Pamiętam jak przerysowywaliśmy z kumplem, na zasadzie kto lepiej, z kart do gry na blok A4.

Komentarz

To nie jest takie trudne, rysowaniem mangi rządzą pewne zasady. (zaczyna się od brył itp.ważne też są proporcje) Ale i tak zawsze próbowałem po swojemu. :wink:

Ja nadal lubię Dragon Balla do tej pory oglądam odcinki i kinówki (mam wszystkie odcinki na płytach DvD) a najchętniej rysowałem Vegetę (mój ulubiony) :wink:

Komentarz

To nie jest takie trudne, rysowaniem mangi rządzą pewne zasady.
                      Jak wszędzie. Wystarczy je poznać i wszystko wydaje się proste.:wink: Wiem, bo od pół roku sam rysuje na formacie 50x70cm, bo mam zamiar zdawac na architekture, ale coraz bardziej mi się nie chce rysować...

Weź poszukaj tych z Dragonballa i się pochwal. Chętnie pooglądam

Komentarz

UUUU grubo ucz się ucz z tego podobno niezła forsa jest. Moja sąsiadka też na to zdaje ale ona jeździ na jakieś specjalne nauki.
                        Starczy już OT. PP89-dziękuje za opnie :wink:

Komentarz

Trabant na fotkach lepszy od samych zdjęc, ale najlepsze są rysunki
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Moja sąsiadka też na to zdaje ale ona jeździ na jakieś specjalne nauki.
                            Ja też tak jeżdże. Może z posta tak wyszło, ale sam się nie ucze.

Okey, koniec OT. Ale wrzuć tam kiedys jeszcze fajnych obrazków, jakbyś nie miał co robić

Komentarz

Postaram się,rysować specjalnie raczej nie będę ale może odszukam gdzieś moje stare rysunki póki co miałem te 3

Komentarz

Pracuję...
                              X