Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Foto&Grafika] PP89

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Foto&Grafika] PP89

Pięknie. Pod wrażeniem.

Komentarz

Miło mi .
      Już obczaiłem sposób na znalezienie błędów konstrukcyjnych takich jak tu wyszły - zdjęcie aparatem pod różnym kątem. Świetnie uwypukla niedoskonałości
      A na koło to jestem zły, bo jak mogłem to przeoczyć, myślałem, że zginie ten błąd, no ale cóż...

Biesio, wyśle Ci paczke z bombą :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
        Biesio, wyśle Ci paczke z bombą :wink:
        Ale o sooo choooosi ? :mrgreen:

Ale fakt, zdjęcia pokazują każe niedoróbki... :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
          Ale fakt, zdjęcia pokazują każe niedoróbki... :wink:
          Szczególnie te rodzinne :mrgreen:

Komentarz

Pierwsza próba z pastelami suchymi, co sobie kupiłem pare sztuk. Taki szkic na szybko. Bardzo fajnie się nimi maluje, ale strasznie pylą. Za to mają bardzo nasycocone/mocne kolory. Zdjęcie tego nie oddaje. Jak ktoś nie lubi malować szczegółów to polecam, moje pierwsze wrażenie bardzo fajne

Komentarz

Fajne, takie urocze ^^.
              1+1=10

Komentarz

Masz talent

PS:
                Kiedyś był taki program (nie pamiętam nazwy ani prowadzącego) gdzie starszy pan rysował węgielkiem.
                Koleś wymiatał. (To dość stary program nie każdy może pamiętać)

Komentarz

Nazywał się profesor Zin

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                    Nazywał się profesor Zin
                    Yo chyba on Wiktor Zin. Tyle że na YT nie mogę znaleźć ani jednego z odcinków.

Komentarz

Świetne rysunki ,już wiem dlaczego Dreadlock89 pisze ,że jestem cienki Bolek, w porównaniu do twojego rzeczywiście ja nie mam szans nawet jak będę miał 40 parę lat. Twoje obiekty trójwymiarowe są świetnie wymierzone, cienie ,kreski, wszystko i wszędzie jest idealnie dopasowane.

1.Czy ty chodzisz do ASP?
                      2.Masz konto na deviantART?

Mój brat obecnie jest w trzeciej klasie gimnazjum i z tego co widze porównując rysunki mojego brata z twoimi jest duża ,mój brat jeszcze aż tak doskonale niepotrafi rysować ,ale mimo to już dodał parę rysunków na deviantART.
                      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Re: [Foto&amp;Grafika] PP89

WiLkU666 dzięki za opinie, pamiętaj trenig czyni mistrza :wink:
                        Ad.1. Nie, uczyłem się do egzaminów na architekture i ubanistyke około 1,5 roku, poza tym zawsze lubiłem rysować, przerysowywałem nawet z dużą precyzją postacie dragonball'a z tych kart co kiedyś były :mrgreen:
                        Ad.2. Nie mam konta, w ogóle nie znałęm tej strony, ale dzięki za info o niej Przeglądałem polski odpowiednik --> digart.pl ale jakoś tam tez nie mam konta

Poza tym porównaj sobie moje prace z innymi a zobaczysz że ja też taki świetny nie jestem. Jak Twój brat lubi rysować to może niech to wykorzysta.

Komentarz

Niby ładne... Ale takie trochę dziecinne... :mrgreen:

Komentarz

U mnie, kiepsko, nie tyle z czasem, co jego organizacją, więc nic wartego pokazania nie narysowałem, ale wrzuce takie oto coś:

Jest to makieta na podstawy projektowania o temacie.... takie "coś" na podstawie brył i elementów ortogonalnych - nic konkretnego.
                            Zdjęcie poglądowe, bo kończyłem ją po 1 w nocy, z czterema planszami (rzut, widoki, przekrój, perspektywa). 30x30x7,5cm z kartonu obklejonego blokiem technicznym.
                            Myślałem, że trzeba to zostawić po obronie i ocenieniu a okazało się że można było wziąść .

Następny temat bedzię ciekawy: zaprojetować kuchnie i trzeba będzie narysować ją w perspektywie na formacie 50x70, pokolorować i takie tam.

Komentarz

Uwielbiam typa
                              http://img694.imageshack.us/img694/6766/dscn3792e.jpg

A to już MX-6
                              http://img187.imageshack.us/img187/1672/dscn3790t.jpg

Ps. Nie wrzuciłem tych miniaturek, bo jaki link bym nie wkleił z imageshack, to wyskakiwał tylko adres

Komentarz

PP, masz coś wspólnego z architekturą krajobrazu?

Komentarz

Pracuję...
                                X