Miło mi .
Już obczaiłem sposób na znalezienie błędów konstrukcyjnych takich jak tu wyszły - zdjęcie aparatem pod różnym kątem. Świetnie uwypukla niedoskonałości
A na koło to jestem zły, bo jak mogłem to przeoczyć, myślałem, że zginie ten błąd, no ale cóż...
Pierwsza próba z pastelami suchymi, co sobie kupiłem pare sztuk. Taki szkic na szybko. Bardzo fajnie się nimi maluje, ale strasznie pylą. Za to mają bardzo nasycocone/mocne kolory. Zdjęcie tego nie oddaje. Jak ktoś nie lubi malować szczegółów to polecam, moje pierwsze wrażenie bardzo fajne
PS:
Kiedyś był taki program (nie pamiętam nazwy ani prowadzącego) gdzie starszy pan rysował węgielkiem.
Koleś wymiatał. (To dość stary program nie każdy może pamiętać)
Świetne rysunki ,już wiem dlaczego Dreadlock89 pisze ,że jestem cienki Bolek, w porównaniu do twojego rzeczywiście ja nie mam szans nawet jak będę miał 40 parę lat. Twoje obiekty trójwymiarowe są świetnie wymierzone, cienie ,kreski, wszystko i wszędzie jest idealnie dopasowane.
1.Czy ty chodzisz do ASP?
2.Masz konto na deviantART?
Mój brat obecnie jest w trzeciej klasie gimnazjum i z tego co widze porównując rysunki mojego brata z twoimi jest duża ,mój brat jeszcze aż tak doskonale niepotrafi rysować ,ale mimo to już dodał parę rysunków na deviantART.
WiLkU666 dzięki za opinie, pamiętaj trenig czyni mistrza :wink:
Ad.1. Nie, uczyłem się do egzaminów na architekture i ubanistyke około 1,5 roku, poza tym zawsze lubiłem rysować, przerysowywałem nawet z dużą precyzją postacie dragonball'a z tych kart co kiedyś były :mrgreen:
Ad.2. Nie mam konta, w ogóle nie znałęm tej strony, ale dzięki za info o niej Przeglądałem polski odpowiednik --> digart.pl ale jakoś tam tez nie mam konta
Poza tym porównaj sobie moje prace z innymi a zobaczysz że ja też taki świetny nie jestem. Jak Twój brat lubi rysować to może niech to wykorzysta.
U mnie, kiepsko, nie tyle z czasem, co jego organizacją, więc nic wartego pokazania nie narysowałem, ale wrzuce takie oto coś:
Jest to makieta na podstawy projektowania o temacie.... takie "coś" na podstawie brył i elementów ortogonalnych - nic konkretnego.
Zdjęcie poglądowe, bo kończyłem ją po 1 w nocy, z czterema planszami (rzut, widoki, przekrój, perspektywa). 30x30x7,5cm z kartonu obklejonego blokiem technicznym.
Myślałem, że trzeba to zostawić po obronie i ocenieniu a okazało się że można było wziąść .
Następny temat bedzię ciekawy: zaprojetować kuchnie i trzeba będzie narysować ją w perspektywie na formacie 50x70, pokolorować i takie tam.
Komentarz