Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Foto] Witek Enzo
Zwiń
X
-
Re: [Foto] Witek Enzo
2,4,12 spoko,nawet bardzo dobre ale reszta taka sobie,szczególnie trochę spaprałeś RAM'a (niewiem czemu,mam jakby sentyment do przednich jego lamp :mrgreen: )
Ogólnie 3.6/6.0-Są ładne ale większość średnio...
Komentarz
-
Ogólnie zdjęcia nie są złe...
Jednak musisz popracować nad ciekawszymi kadrami :wink: Samochód jest cholernie ciężko dobrze uchwycić :wink: W Twojej sesji na przykład bardzo mi się podoba zdjęcie gdzie felga jest na pierwszym planie :wink: Bardzo ładne ujęcieReszta... Przeciętna...
Ale ćwicz, ćwicz :wink:
Komentarz
-
Jeśli chodzi o samochód to jest bardzo zaje*isty, ale zdjęcia mocno średnie, pierwsze się jedynie wyróżnia dosyć ciekawym ujęciem, ale bym je troche poprawił w PS'ie : )http://mwiszniewski.carbonmade.com/
http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.
Komentarz
-
Twoja wersja rzeczywiście o wiele lepsza, dzięki.Ogólnie na tym zdjęciu chciałem wyeksponowac emblemat R8, a resztę uczynic lekko rozmytą
Od początku mi ta blacha przeszkadzała, ale to moje rozmycie wygląda nieco sztucznie... nie wpadłem na to, żeby wykadrowac w ten sposób ; P A kolory były w sumie nawet takie zamierzone, specjalnie odsyciłem, żeby sie tak reszta nie wyróżniała
Ale jeszcze raz dzięki za opinię
A no i sorry Kamil, przypadkiem usunąłem Twojego posta. :mrgreen:
Komentarz
-
Zamieszczone przez Witek EnzoTwoja wersja rzeczywiście o wiele lepsza, dzięki.
Zamieszczone przez Witek EnzoOgólnie na tym zdjęciu chciałem wyeksponowac emblemat R8, a resztę uczynic lekko rozmytą
Zamieszczone przez Witek EnzoOd początku mi ta blacha przeszkadzała, ale to moje rozmycie wygląda nieco sztucznie... nie wpadłem na to, żeby wykadrowac w ten sposób ; P
Zamieszczone przez Witek EnzoA kolory były w sumie nawet takie zamierzone, specjalnie odsyciłem, żeby sie tak reszta nie wyróżniała
Ale jeszcze raz dzięki za opinię
Hmmm... Osobiście wolę bardziej wyraziste zdjęcia od takich szarawych... Brzydko to wygląda kiedy wszystko jest jak by brudne... Takie ostrzejsze kolory zawsze dodają życia zdjęciu :wink: Ale jeśli było to zamierzone to spoko...
Zamieszczone przez Witek EnzoA no i sorry Kamil, przypadkiem usunąłem Twojego posta. :mrgreen:
Komentarz
-
Zamieszczone przez BiesiadnikZamieszczone przez Witek EnzoOgólnie na tym zdjęciu chciałem wyeksponowac emblemat R8, a resztę uczynic lekko rozmytąPomysł z wyeksponowaniem samego znaczka R8 pojawił mi się podczas obróbki.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Witek EnzoA no i sorry Kamil, przypadkiem usunąłem Twojego posta. :mrgreen:http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
GranTurismo 5 99%
GranTurismo 6 100%
Komentarz
-
[quote=Kamil 12]Zamieszczone przez "Witek Enzo":w3j0d7icA no i sorry Kamil, przypadkiem usunąłem Twojego posta. :mrgreen:[/quote:w3j0d7ic]
Dżizas, byłem pewien że ja go usunałem, nawet logi sprawdzałem. :mrgreen:
Komentarz
Komentarz