Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Foto] Jimmy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Foto] Jimmy

Na pierwszym zdjęciu C5 wygląda całkiem ładnie jak na Citroena.....na drugim zostało absolutnie zdeklasowane przez Solarę :mrgreen: Zdjęcie nr.3 mi się bardzo podoba, z tą wysokością trochę przesadziłeś (300m to ma wieża Eiffla !), aczkolwiek zdjęcie bardzo dobre, na czwartej bardzo ładnie wygląda niebo, nr.5 jest SUPER !, a nr.6 tak sobie.....

Ogólnie jak zawsze ciekawe fotki :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

No,fociłem ostatnio moim S5800 który głównie leży w pudełku(ze względu na lepszy sprzęt :wink: ) i nie jestem rozczarowany aczkolwiek ma kiepską,bardzo kiepską stabilizację obrazu w ruchu...

Fuji S5800:

Fotki z rajdu (tegorocznego :wink: ) bo resztę przypadkowo usunąłem :wink: :

1.

2."Tnij!Nie aż tak!"

3.

4.Zwykły kierowca

5.Dobry kierowca

6.Spodobały mi się naklejki :wink:

7.

8.

9.

10.I taki sobie dodatek :wink:

Teraz trochę a raczej dwie z Fuji S9600:

1.Madzia...

2.Motylek

Pozdrawiam i proszę o krytykę :wink:
      GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Zdjęcia z rajdu bardzo ładne, aczkolwiek zwykłe jak na Ciebie (może to za sprawą słabszego sprzętu), motylek wygląda wspaniale a "Seksowna" seksownie jak zwykle :mrgreen: Czyli PIĘKNIE, CUDOWNIE I GENIALNIE Mogłeś tylko zdjąć antenę CB na czas robienia fotki :wink:

Zdjęcia ogląda się wspaniale - Jak to zwykle u Ciebie :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Wstawiłem dwie takie same fotki (z tym flakiem) sorry...Poprawię to a co do fotek to hmm...Mazda wydaje mi się dużo ładniejsza z tą anteną CB...a pozatym to nie jest magnesowa antena,trzeba ją odkręcać a ja nie jestem z tych ludzi którzy wychodząc z samochodu przed TESCO wracają się w połowie drogi do samochodu żeby przeczyścić pyłek na drzwiach...i to najczęśniej przy małych samochodach,lub takich którzy polerują felgi do zdjęcia,jadą w plener czy wszystko ustawiają jak na filmie...Choć antenę do tego ujęcia faktycznie bym zdjął... Przepraszam za tej esej ale musiałem to z siebie wyrzucić (nie żebym miał Ci coś za złę,Lukas,szanuję Cię i wogóle...).Fotki z rajdu...no patrząc na nie czuję niedosyt...Nie przykładałem się do nich a samochody są szybko szybkie także... :wink:

Komentarz

Bez względu na antenę Mazda 'Seksowna' Milenia - Jest PIĘKNA

Ps.Czy ona jest "zagazowana" ?

Pozdrawiam

Komentarz

Są lepsze i gorsze,ocena będzie krótka ale konkretna... podobają mi się:
              4,6,8(tylko ze względu na auto),9

Reszta dobra ale bez szaleństwa.

Lukas chyba masz racje Mazda jest w gazie też widzę ten korek na boku. Szkoda silnika... ale tak zwana oszczędność

Komentarz

Ma Jaguara, Porsche, Solarę, Jeepa i kilka motocykli a oszczędza na paliwie ? Nieeee coś tu nie gra

Pewnie kupili ją już z gazem :wink:

Ps."Zagazować" samochód to jak odciąć jedną z kończyn własnemu dziecku...

Pozdrawiam

Komentarz

No faktycznie,jak się ma Porsche to się raczej nie oszczędza.

Ale wiesz to że ma instalacje nie znaczy że jeździ na gazie. Z resztą nie piszmy OT jak Jimmy wpadnie na forum to nam powie.

Komentarz

Poczekamy, zobaczymy :wink:

Tak sobie patrzę na to zdjęcie i myślę:

"Japier.dole, ależ ona jest piękna..."

Ogólnie ustawienie samochodu i kadr też dodaje sporo uroku, ale sam samochód jest niesamowity

Pozdrawiam

Komentarz

Jeśli mam być szczery to mi średnio auto przypada do gustu. (ale o gustach się nie dyskutuje)

Sama fota średnia, zbyt blisko i za bardzo pochylone. Gdyby oddalił kadr było by znacznie lepiej i kto wie.

Ale to tylko moje skromne zdanie. :wink:

Komentarz

Są gusta i ogólnie, ale ja szczerze mówiąc nie widzę nic bardzo niezwykłego w tej Mazdzie Są różne gusta więc nic mi do tego, ja wolałbym jakieś sporty z Japonii typu Nissan, Subaru, Mitsubishi no i niektóre Mazdy :mrgreen:

A tak nawiasem mówiąc przyjrzyjcie się na maski w Subarkach... Jakieś wygięte czy niedomknięte?

Komentarz

Serwer,mojemu Subarkowi zepsuł się silnik i od miesiąca jest w naprawie ale mam jego kilka fotek chyba to jeszcze wstawię...Cieszę się że Mazda się Wam podoba :wink: .Zagazowana była już przed zakupem,mam jeszcze drugą,teraz jest u lakiernika ale i tak chyba pójdzie do sprzedania,jest to identyczna Millenia tyle że z silnikiem milera.Ale nie o tym mowa...Wogóle to planuję sesje aut w plenerze, niedaleko mnie w miejscowości Strzyżów jest wspaniały tunel z czasów II wojny w którym ukrywali się niemcy...Muszę mieć tam fotkę z Jeepem. Dzięki wam za oceny,a jeszcze co do gazu Mazdy to czasem paliwo się kończy i trzeba przełączyć na gaz ale ogólnie to nie jest używany,już nawet coś kontrolki się nie świecą :mrgreen: .Tew samochody dużo palą (średnia 30 l) więc nawet z kasą nie nadąża się z tankowaniem aczkolwiek paliwa u mnie idzie baaardzo dużo... :wink:

Serwer-O co ci chodzi z tymi maskami?Mają wlot i są wygięte...

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                            Ma Jaguara, Porsche, Solarę, Jeepa i kilka motocykli a oszczędza na paliwie ? Nieeee coś tu nie gra
                            Zapomniałeś jeszcze o Subaru Imp.,Nissanie Pathfinderze,Toyota RAV4,Dodge Grand Caravan i kilku innych :wink: .

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
                              Zamieszczone przez Lukas
                              Zapomniałeś jeszcze o Subaru Imp.,Nissanie Pathfinderze,Toyota RAV4,Dodge Grand Caravan i kilku innych :wink: .
                              To co Ty jesteś jakiś szejk arabski?

Komentarz

Teraz tylko czekać na sesje tych wszystkich wozów :wink: RAV-4 możemy sobie podarować, ale całą resztę obowiązkowo musisz wrzucić !

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                                X