Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Foto] Jimmy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Foto] Jimmy

Witam,
    Chyba jako pierwszy rozpocznę,jak w Photo Mode,ja wstawiam,wy w miarę możliwości krytykujecie i mnie chrzanicie :wink:

Pierwsze fotki: (Moje/Na forum :wink: )

1.Na początek coś ciepłego

2.Siedziałem na betonowym wale i wystarczyło się odwrócić... :wink:

3.Widok z kilometra w górę od mojego domu :wink:

4.Moja Mazda (tu specjalnie podciągnąłem kontrast :wink: )

5. Madzia :wink:

6.Nasz Jeep w akcji "Górko uciekaj!!" :mrgreen:

7.Za pózno,została zdobyta... :wink:

To jest narazie coś w rodzaju...przykładu. :wink: mam jeszcze trochę zdjęć z tych kompletów ale nie wstawię ich dziś bo już nie mam czasu,obiecuję więcej wszystkiego,oczywiście jeśli się zgodzicie w co wątpię bo jeszcze nikomu fotki do gustu nie przypadły :wink:

Pozdrawiam i proszę o wasze opinie
    GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Re: [Foto] Jimmy

Zdjęcie nr.5 z Milenią i zachodem słońca jest GENIALNE ! PIĘKNE ! CUDOWNE ! Nawet nie wiedziałem, że ona jest aż tak seksowna :mrgreen:
    Zdjęcie nr.1 jak tapeta Windowsa, czyli BRAWA dla Ciebie

Pozdrawiam

Komentarz

Heheh..Dzięki za tego Windowsa... :wink: Millenię sam ubustwiam więc tylko podzielam twoje zdanie. :wink: To moje pierwsze fotki więc...no początki zawsze są kiepskie :wink:

Komentarz

Sam robiłeś te zdjęcia? Nie mogę w to uwierzyć są na prawdę super. Zatkało mnie.

Komentarz

Nieźle, nieźle Jakim aparatem robione?
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Sam,muszę nawet sobie pododawać te "by ..." żeby nie było,ale po co mi to jak te fotki tego nie wartają...są kiepskie.Każdy może takie zdjęcie cyknąć z palcem w...nosie :wink: .

Witek-Fuji S9600,nim dotąt najlepiej fotek nacykałem,jak znajdę czas to wstawię trochę więcej tych fotek bo to jest narazie tak żeby inni tez coś wstawili,no wiecie... :wink:

Komentarz

Jimmy - Mógłbyś przy czasie wrzucić jakieś fotki Twojego autorstwa z Fuji S5800 ? Widziałem w temacie ze sprzętem, że masz (ja też mam) i chcę byś wrzucił, bym mógł porównać do Swoich fotek zrobionych tym aparatem :wink:

Aczkolwiek ja bardziej lubię Olympus'a....nie wiem dlaczego, jakoś tak bardziej mi przypadł do gustu :wink: Model macie napisany w "Sprzęt"

Pozdrawiam

Komentarz

Lukas,S5800 jest świeżo zakupiony i jeszcze nie mam z niego żadnych fotek,jedynie blat mojego biurka :mrgreen: a mój tata zabrał go na noc do pracy więc nic nie mogę poradzić.Obiecuję że zrobię nim wciągu tygodnia jakieś fotki i tu wstawię,nie mam za dużo czasu,wszystko przez to...Jak zaczekacie ze 20 min to wstawię jeszcze trochę fotek z s9600 :wink:

Komentarz

No zapodaj coś chętnie popatrzę :wink:

PSanowie nie róbcie czatu :wink:

Komentarz

No macie :wink: :

1.Po drugiej stronie drogi,na drugi dzień już tego nie było :wink:

2.Efekt mojego łażenia ze statywem po lesie,przemoczyłem całe buty

3.Nasz kochany Harley,ulubiony motor mojego dziadka :mrgreen:

4.Eee...Drzewko? :mrgreen:

5.Barierka mojego mostku o 1:00 nad ranem :wink:

6.Mazdeczka z tyłu :wink:

7.[moje kochane Porsche]Oj zle mu z oczu patrzy :wink: ,fotka to kicha,zrobię mu specjalnie oddzielną sesję na czasie bo kocham ten samochód.

8.Wlazła mi na ramię to ją cyknąłem :wink: ręka mi tu taka chuda jakaś wyszła

9.Mleczyk :mrgreen:

10.Bonus,zdjęcie kompletnie nie wyszło,nie mam oryginału,brat mi zmniejszył kontrast (tak!wiem że to śmieszne :wink: ),zrobiłęm to foto wisząc do góry nogami na jakiejś rurce na dywany u mojego wujka :wink: obróciłem je.

Pozdrawiam i proszę o wasze oceny

Komentarz

Są lepsze i gorsze ale ogólnie to ja wymiękam. :wink:

Komentarz

Hej no bez przesady,może trochę krytyki?Powiedz po kolei o każdym coś,które Ci się podoba a które nie...dzięki że się coś podoba :wink:

Komentarz

No dobra sam żeś chciał: (druga sesja)

1-jak kręgi na zbożu niby nic ale ma urok.
                          2-nie wiem po prostu piękne.
                          3-tu średnio za blisko to złapałeś.
                          4-jak z kalendarza,jestem pod wrażeniem!
                          5-bo ja wiem ładnie powierzchnia metalu wygląda ale nic poza tym
                          6-za blisko.
                          7-ooo Tu jest gruuboooo. :mrgreen:
                          8-jedna z lepszych uwielbiam te jaszczurki ile ja się nich nałapałem w życiu aż dziwię że nie zrzuciła Ci ogona. Jeśli ktoś nie wie to to jest "jaszczurka zwinka".O ile dobrze pamiętam jej nazwę.
                          9-banał.
                          10-auto ładne ale sama fota jest zwyczajna aż nudna.

Mimo to uważam sesję za świetną.

Komentarz

Dzięki,o to mi właśnie chodziło,ostatnia fotka wiem że jest nudna,wstwiłem ją tylko ze względu na sposób w jaki była robiona (patrz,opis) a tych jaszczurek jest u mnie tez baaaardzo dużo,nawet mi raz do domu wleciałą,nigdy mie jeszcze ogona nie zrzuciłą,żadna.No kiedyś dawno złapałem moją pierwszą jaszczurkę,zrzuciłą ale to był całkiem inny gatunek :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
                              Dzięki,o to mi właśnie chodziło,ostatnia fotka wiem że jest nudna,wstwiłem ją tylko ze względu na sposób w jaki była robiona (patrz,opis) a tych jaszczurek jest u mnie tez baaaardzo dużo,nawet mi raz do domu wleciałą,nigdy mie jeszcze ogona nie zrzuciłą,żadna.No kiedyś dawno złapałem moją pierwszą jaszczurkę,zrzuciłą ale to był całkiem inny gatunek :wink:
                              Niema za co trochę już późno i nie chciało mi się po kolei opisywać ale warto było. OOO fakt nie czytałem opisu,zabawna historia :wink:

Ja za gówniarza łapałem różne zwierzątka a najbardziej lubiłem te jaszczurki, z tym że jak je brałem z ręce to często zostawiały ogon. (później im odrasta)

Ale już nie walę OT. Czekamy na kolejne udane foty.

PS:Te Porshe jest na prawdę Twoje?

Komentarz

Pracuję...
                              X