Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

TAXI 4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• TAXI 4

Na dniach do kin wchodzi kolejna częśc przygód Daniela,taksówkarza jeżdżącego wykopanym w kosmos białym Peugotem. W tej części zmierzy się z rosyjską mafią.
    Opinie na ten temat są skrajne, jedni wychwalają ten film inni mówią że to gniot. Więc muszę się przekonac sam :wink: Może już ktoś z was oglądał już ten film(nie pytam jak :wink: ) i wypowiedźcie się wy na temat najnowszego płodu Luca Bessona.
    P.S. Macie może namiary na napisy do tego filmu?

Moja opinia: francuskie filmy są nudne. Niby fajne bajerki, np.: ten biały Peugeot, ale jakieś takie poszarpane...

Komentarz

moja opinia: nie widzialem, ale ten film powinien skonczyc sie pierwszej czesci dwojka i trojka byly juz na sile zrobione...jak z wiekszosc sequeli....

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
        Moja opinia: francuskie filmy są nudne. Niby fajne bajerki, np.: ten biały Peugeot, ale jakieś takie poszarpane...
        Jeżeli wg ciebie tyczy się to wszystkich filmów to nie masz racji.
        Np 13 Dzielnica, Yamakasi, Hubert Zawodowiec, oraz taka klasyka jak komedie Louisa Definea lub inne z udziałem Jean Reno oraz z Gearde Depardieu nie uważam za bardzo dobre kino i humor kina francuskiego bardziej mi odpowiada. ostatnio oglądałem AMerykańską koncepcję filmu TAXI z Queen Latifath...toż to żenada jak nie wiem...powielane schematy i typowo komercyjny amerykański humor który mnie nie śmieszy, po prostu kicha

Komentarz

"13 Dzielnica" to dobry tytuł. Polecam.

Moderator Serwer

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
            Zamieszczone przez PP89
            Jeżeli wg ciebie tyczy się to wszystkich filmów to nie masz racji.
            Np 13 Dzielnica, Yamakasi, Hubert Zawodowiec, oraz taka klasyka jak komedie Louisa Definea lub inne z udziałem Jean Reno oraz z Gearde Depardieu nie uważam za bardzo dobre kino i humor kina francuskiego bardziej mi odpowiada. ostatnio oglądałem AMerykańską koncepcję filmu TAXI z Queen Latifath...toż to żenada jak nie wiem...powielane schematy i typowo komercyjny amerykański humor który mnie nie śmieszy, po prostu kicha
            Taxi jest zajefajne I te filmy,które napisał Kyjgel też :wink:
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Widzę że kolega Kyjgel zna się na dobrym kinie i humorze. Jeżeli chodzi o amerykańskie filmy (większość komedii), to już dawno mnie przestały bawić. Denny, komercyjny i czarny humor poprostu mnie odpycha.

Pozdro :wink:

Komentarz

Z francuskich polecam jeszcze "Wielką włóczęgę"

Komentarz

PracujÄ™...
                X