Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

To ja, złodziej

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• To ja, zÅ‚odziej

Lecial jakies 2 tygodnie temu na TVP2 w niedziele. Widział ktos? Mi się bardzo podobał ogolnie lecie to tak
    Jajo (Jan Urbański) ma 16 lat i smykałkę do elektroniki. Gdyby żył w normalnych warunkach jego ambicją zapewne byłoby ukończenie studiów na politechnice i praca w firmie komputerowej. Niestety, Jajo nie ma najmniejszej możliwości, by wykorzystać swój talent w dobrym kierunku. Matka i ojczym spędzają czas na nieustających libacjach. W tym odwróconym do góry nogami świecie to Jajo zarabia na "dom", pracując w warsztacie samochodowym u niejakiego Wyskocza (Janusz Gajos). Wyskocz, były bokser, traktuje chłopca jak syna. Chociaż jego warsztat też nie jest "czysty", za wszelka cenę chce uchronić chłopca przed zejściem na złą drogę. Z kolei Jajo wcale nie kryje się z tym, że jego największym marzeniem jest dostanie się do gangu samochodowego Maksa (Maciej Kozłowski): "Nie będę do końca życia zamiatał warsztatu i przykręcał śruby. Chce żyć tak jak Maks, bo to jest życie". Wiec Jajo kradnie Jaguara i ...... zobaczcie sami ten film POLECAM
    Na zachęte macie tutaj kawałek mp3 z filmu:
    KLIK Kliknijcie na ten głośniczek.

Hmmm...Z twojej krótkiej opowieści wydaje się fajny.A jaki to gatunek - komedia czy raczej sensacyjny?
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale w tym filmie koleś woził babkę do kościoła jaguarem?
      narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
        Hmmm...Z twojej krótkiej opowieści wydaje się fajny.A jaki to gatunek - komedia czy raczej sensacyjny?
        KOMEDIA
        Zamieszczone przez szymoniec
        Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale w tym filmie koleś woził babkę do kościoła jaguarem?
        Tak to jest to :-)

Komentarz

Fajny film w sumie Wczoraj oglądałem
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
          X