Dla mnie gniot jakich mało.Brak klimatu i co to za motyw wogule w tej części???Z części na częśc podupada...Jak horory to np sillent hill albo darkwater(jap.)Polecam trylogie The Cube
Pytatnie do Stiga:a widziałeś Piłe 2??jak tak to 3 jest 5x lepsza od 2 i 20x lepsza od 1
Do kyjgela:sam nie masz atmosfery.........Silent hill jest zaje***** a seria "pił" jest zaje***** do KWADRATU(^^)
Stig zobacz sobie piłe 3 to zmienisz zdanie......
Silent Hill ma klimat i jest najleprzym horrorem(biorąc pod uwage to ,iż piła jest uznawana za film grozy)
Do andy'ego:O gustach się nie dyskutuje ale masz rację że nie mam atmosfery bo ja nie jestem dętka (jeżeli czaisz o co kaman...)to juz od piły III wole Hostel(wiertarka rulez, ghe, ghe...)
Hostel oglądałem kawałkami, oczywiście tymi najlepszymi :wink: Widziałem jeden taki Japoński film, w pewnym domu straszył duch pewnej dziewczynki i zabijała ludzi, którzy chyba weszli do tego domu, nie pamiętam już. Może wie ktoś o jaki film chodzi?
Odnośnie tematu, oglądałem tylko pierwszą część. Raczej fajny ale widziałem "straszniejsze".
Hostel oglądałem kawałkami, oczywiście tymi najlepszymi :wink: Widziałem jeden taki Japoński film, w pewnym domu straszył duch pewnej dziewczynki i zabijała ludzi, którzy chyba weszli do tego domu, nie pamiętam już. Może wie ktoś o jaki film chodzi?
Odnośnie tematu, oglądałem tylko pierwszą część. Raczej fajny ale widziałem "straszniejsze".
jeśli się nie mylę to jest to "Klątwa" i jest zajedwabisty, polecam jednak nie dla wszystkich
Jeden horror jest dla innego gorszy drugi lepszy zalezy od leków człowieka mnie np przerazał moty w The Destance (zejscie) kiedy to w ciasnym przesmyku scian zablokowała sie dziewczyna i kawałki gruzu zaczeły lecieć. Silent Hill równiez mi sie podobał szkoda jednak ze tylko chwyciłem za pad w tej grze.
film rzeczywiście jest mocny, ale to głównie na początku, poza tym wiele nowego nie wnosi oprócz bardziej masakrycznych scen. Jak dla mnie mocne wejscie z scenami grozy na poczatku, potem nic a na końcu ładne wykończenie sytuacji na które przeczekało sie całe rozwiniecie
Dobry film ale myślę że poprzednie części były lepsze. Tutaj fajnie gościowi w czaszce grzebała. W sumie tylko operacja tego psychopaty utkwiła mi w pamięci. Jednak dobry horror ze scenkami dla sadystów i masochistów. Polecam jeśli ktoś nie widział :wink:
"Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."
Komentarz