jasne ze latwe jasne... jak sie popatrzylo na nazwe pliku
Dlatego wrzuca się fotkę na jakiś hosting,by nie było nazwy w linku.Jednakże to nic nie da,bo od dawna jest w google możliwość przeszukiwania internetu za pomocą posiadanego obrazka.Kilka sekund na skopiowanie/wklejenie linku i jest nazwa filmu
jasne ze latwe jasne... jak sie popatrzylo na nazwe pliku
Nie sprawdzałem tego, a zagadka naprawdę jest łatwa dla osoby która choć trochę interesuje się filmem, oglądałem ten film, to znany tytuł
Terminator, w takim razie ciekawe dlaczego nie zgadłeś (ani nikt inny przez ponad 1,5 miesiąca) mojej poprzedniej zagadki. A dałem aż 3 różne fotki...
Ale masz racje, więc w sumie nie mają sensu takie quizy, gdyż każdy to może sobie szybko i łatwo wygooglać, chyba że... znajdziemy na to sposób.
No i chyba ja znalazłem - zgadujcie
Terminator, w takim razie ciekawe dlaczego nie zgadłeś (ani nikt inny przez ponad 1,5 miesiąca) mojej poprzedniej zagadki. A dałem aż 3 różne fotki...
Ale masz racje, więc w sumie nie mają sensu takie quizy, gdyż każdy to może sobie szybko i łatwo wygooglać, chyba że... znajdziemy na to sposób.
No i chyba ja znalazłem - zgadujcie
Nie odpowiedziałem,bo nie kojarzyłem obrazka z filmem.A nie będę szukać przez google,bo chyba na tym polega ten quiz by odgadywać podane obrazki (zagadki).A nie szperać w internecie i pokazywać jakim to się jest wielkim kinomanem.
Dla testu wrzuciłem do google podany przez ciebie obrazek.I co ?! Nic nie wyskoczyło.Takie od co czarno-białe zdjęcie z facetem z kapeluszem.Trzeba po prostu znać film.Ale nie jest powiedziane,że nie można znaleźć tego filmu w internecie
Nie odpowiedziałem,bo nie kojarzyłem obrazka z filmem.A nie będę szukać przez google,bo chyba na tym polega ten quiz by odgadywać podane obrazki (zagadki).A nie szperać w internecie i pokazywać jakim to się jest wielkim kinomanem.
I bardzo ładnie z twojej strony, ale powiedz ilu jest takich jak ty, a ilu po prostu idzie na łatwiznę? Dlatego napisałem, że taki konkursy są bez sensu bo zawsze się znajdzie ktoś mniej zasadniczy niż ty...
Zamieszczone przez TERMINATOR
Dla testu wrzuciłem do google podany przez ciebie obrazek.I co ?! Nic nie wyskoczyło.Takie od co czarno-białe zdjęcie z facetem z kapeluszem.
Bo napisałem, że znalazłem sposób na to całe "wygooglowywanie" obrazków. Nie jest może łatwy i szybki, ale jak widać działa
Hmm jednak chyba się nie ułatwiło, długa cisza w temacie, więc najwyższy czas na podpowiedź. Ale to podpowiedź raczej z gatunku "prawie odpowiedź" otóż reżyserem tego filmu jest bardzo znany, nieżyjący już włoski twórca uznawany za jednego z największych i najbardziej wpływowych reżyserów w historii kinematografii. Autor kilku znanych arcydzieł, do których zalicza się również tytuł z naszej zagadki
Dobra, no to teraz już nie ma bata, zgadniecie od razu
Komentarz