Witam wszystkich!
W tym temacie będą zapodane wszelkie informacje dotyczące mojej strony > klik!
Mamy już 32 zarejestrowanych użytkowników z czego ma sezon 2010 the Best Player BSR załapało się 14. Jestem bardzo dumny z tego wyniku jak i z samego pomysłu, który "od tak" dobie pomyślałem "czemu by tak nie założyć stronki PHP o BSR" tak coś na rozruch , no i stronka od września 2010 roku zanotowała na 14 luty 2011 ponad 6000 wyświetleń, dobry wynik
wpisując w google "big scale racing" zajmujemy 34 miejsce ,czyli jesteśmy na czwartej stronie
a dopisując słowo "website" jesteśmy wtedy na 21! [strona 2]. Już od paru osób dostałem pochwały w stylu ,że "świetny pomysłz tą stroną" lub "bardzo ładnie wygląda ta strona" itp.
Pierwsze takie zalążki grania przez online w tą grę narodziło się w 2007 roku kiedy to ja przyniosłem płytkę do szkoły i sobie zainstalowaliśmy na paru kompach i graliśmy
było prześwietnie! Emocje, troszkę wojny było wiadomo jak to w każdej grze posądzając kogoś o niesłuszne granie/ nie fair. . .wiadomo
W końcu tak pod koniec sobie takie turnieje sporządziliśmy , było ich 3 i graliśmy wtedy najwięcej na 5 os. i to był rekord , wtedy nie było stronki ,tylko blog na onecie który już dawno wygasł i tam były ogłaszane też wyniki, tylko 3 eventy rozegraliśmy no i długa przerwa, od czasu do czasu ktoś z youtube najczęściej się odzywał i prosił "czy byśmy razem nie zagrali?" ,ale to było raz na 6 miesięcy więc. . . słabo ,w końcu . . . . mija 4 lata, jest sierpień 2010 poznaje niejakiego pekasist ,czyli CIVIXa na bigscaleracing.npx.pl [ gracz ,który zajął 3 miejsce The Best Player 2010 BSR, 813p] i to on właśnie jakby zapoczątkował tą ewolucję, może to i nawet dzięki niemu i też od siebie ,że strona została stworzona z myślą dla fanatyków BSR jak i zarówno dla tych co chcą zaznać przygody w tej grze, bo gra ma naprawdę świetną idee, ale. . . . niestety jest za mało lokacji i aut :/ tu jest problem, wspomnę ,że gra jest z 2001r. robiona przez "mini-firmę" BumbleBeast i Ascaron od 2004r., sterowniki/ zasilacz gry już sam w sobie miał 2 lata ,bo była robiona na 3dfx VooDoo 3 ,czy GeForce 2 z DX7
także sami widzicie, grafika jak na 2001r. średnio-słaba , a ci co by spojrzeli na screeny to by napisali po prostu ,że jest biedna i tyle. Bo jest
furory nie zrobiła i tylko rozwijała się we Włoszech ,Holandii, Belgii , Niemczech czy w Wielkiej Brytanii, w Polsce zaprzestano na wersji 1.05L ,czyli na marcu/kwietniu 2004r. gdyż w latach późniejszych gra ulegała ewolucji do wersji 1.10B [rok 2009]
Gdy strona została już utworzona we wrześniu 2010 , pojawiła się druga osoba ,która wręcz do dnia dzisiejszego szuka przełamania plików graficznych by móc edytować ,czy nawet i dodawać tory/auta do BSR, ale niestety . . . to są mało znane sktóry jak i zarówno program w którym robiły te 2 firmy, zwie się 4Space lub VESC 3D, są to holenderskie programy do projektowania 3D i też nie są wielce znane , do dziś nie wiadomo gdzie można to znaleźć i cały czas przeszukujemy internet [Ja i KazziK]. W sumie to się nie ma co dziwić , w zasadzie gra już umarła w 2008r. kiedy to tylko bardzo nieliczni ściągali i się ze sobą ścigali, no i w tym roku główna strona bigscaleracing.com została sprzedana co w efekcie jeszcze bardziej zmniejszyło znajomość gry do minimum.
Więc mam taką do was gorącą prośbę, zamiast oceniać po screenach czy po grafice, najpierw dobrze się z grą zapoznajcie i wtedy oceńcie czy warto w to grać, czy chcecie się z nami zmierzyć przez online
Są tutaj tacy co się ośmielili wziąść udział w paru turniejach czy TT [Time Trial], są to:
- janki96, JISAW, thooorn, ignac8, Skiba
Rejestrujcie się na stronę, zachęcam do tego mocno bo wyścigi są momentami naprawdę przednie! Chyba są to nowe początki BSR
wersja wskrzeszona
ale zobaczymy czy zainteresowanie będzie rosnąć ,czy maleć , strona ma dopiero parę miesięcy i już swoją historię więc śmiało zapraszam.
Event 11: F1 2011 - 12 III 2011
Start server: 18:00
Gotowość TS3/GG/Tunngle: 17:50
End server: 19:30
P.S. - byłoby fajnie jakby ktoś zrobił skinpack do BSR teamy w F1 na 2011
już jest Ferrari ,RedBull, Toro Rosso i Lotus Renault, więc śmiało przesyłajie swoje inspiracje.[ GG ,pocztą email ,linkiem tutaj w temacie ,czy na PW ]
Chciałbym aby ta gra ożyła. Jeszcze raz dziękuję tym co wystartowali w eventach jak i zarówno zarejestrowali.
W tym temacie będą zapodane wszelkie informacje dotyczące mojej strony > klik!
Mamy już 32 zarejestrowanych użytkowników z czego ma sezon 2010 the Best Player BSR załapało się 14. Jestem bardzo dumny z tego wyniku jak i z samego pomysłu, który "od tak" dobie pomyślałem "czemu by tak nie założyć stronki PHP o BSR" tak coś na rozruch , no i stronka od września 2010 roku zanotowała na 14 luty 2011 ponad 6000 wyświetleń, dobry wynik

Pierwsze takie zalążki grania przez online w tą grę narodziło się w 2007 roku kiedy to ja przyniosłem płytkę do szkoły i sobie zainstalowaliśmy na paru kompach i graliśmy

Gdy strona została już utworzona we wrześniu 2010 , pojawiła się druga osoba ,która wręcz do dnia dzisiejszego szuka przełamania plików graficznych by móc edytować ,czy nawet i dodawać tory/auta do BSR, ale niestety . . . to są mało znane sktóry jak i zarówno program w którym robiły te 2 firmy, zwie się 4Space lub VESC 3D, są to holenderskie programy do projektowania 3D i też nie są wielce znane , do dziś nie wiadomo gdzie można to znaleźć i cały czas przeszukujemy internet [Ja i KazziK]. W sumie to się nie ma co dziwić , w zasadzie gra już umarła w 2008r. kiedy to tylko bardzo nieliczni ściągali i się ze sobą ścigali, no i w tym roku główna strona bigscaleracing.com została sprzedana co w efekcie jeszcze bardziej zmniejszyło znajomość gry do minimum.
Więc mam taką do was gorącą prośbę, zamiast oceniać po screenach czy po grafice, najpierw dobrze się z grą zapoznajcie i wtedy oceńcie czy warto w to grać, czy chcecie się z nami zmierzyć przez online

- janki96, JISAW, thooorn, ignac8, Skiba
Rejestrujcie się na stronę, zachęcam do tego mocno bo wyścigi są momentami naprawdę przednie! Chyba są to nowe początki BSR

Event 11: F1 2011 - 12 III 2011
Start server: 18:00
Gotowość TS3/GG/Tunngle: 17:50
End server: 19:30
P.S. - byłoby fajnie jakby ktoś zrobił skinpack do BSR teamy w F1 na 2011

Chciałbym aby ta gra ożyła. Jeszcze raz dziękuję tym co wystartowali w eventach jak i zarówno zarejestrowali.
Komentarz