Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Proffesional Championship

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Proffesional Championship

Jakim samochodem wygraliście mistrzostwa w Proffesional Event??
    Na jakich jechaliście oponach??
    Samochód był kupiony czy wygrany w jakimś wyścigu??
    Z góry dzięki za odpowiedź!!

Jeśli chodzi o ten wyścig na samym końcu to ja przejechałem go Toyotą Minoltą. Możesz jąwygraćw El Capitan 200 miles. Jechałem na oponach: przód - Racing Hard, tył - Super Hard. To powinno Ci dać przewage nie zjeżdżania na pitstop.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

próbuje tym autkiem ale jeździłem na oponach Softach ja zjeżdżałem do Pit Stopu raz wszystkie auta tak robiły oprócz Playstation Prescarolo i zawsze byłem drugi

Komentarz

Na spftach to daleko nie zajedziesz. Będziesz szybki podczas wyścigów ale do boxów trzeba będzie zjechać i nie wykluczone, że nawet nie raz zwłaszcza że Minolta patrząc na samochody AI zużywa najszybciej opony. Na RH i RSH powinieneś bez problemu wygrać. Szczególnie na Sarthe tam gdzie okrążenie jest bardzo długie i zanim sie dojedzie do pitu to opony juz mogą praktycznie nie istnieć - miałem taką sytuacje. Jechałem na RH i RSH a AI zawsze jeździ na Mediumach (chyba) to na 3 okrążeniu AI urządziło sobie Toyo Drifting Cup. Ja byłem wtedy 3-4 bo popełniłem pare błędów, ale jak oni kręcili bączki na co drugim zakręcie to bez problemu wygrałem nie zjeżdżając do pitu.
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Re: Proffesional Championship

ja nigdy nie zjezdzalem do pitu w zadnym wyscigu mazda787 na oponach hard/hard dawala rade ;] i nawet dubelek byl kilka razy

Komentarz

Re: Proffesional Championship

To musze zastosować twój patent overseer. Ja teżśmigam tą mazdą, też nie zjeżdżam do pitu ale jeżdże na medium/medium i z tego powodu na ostatnim lapie z 10 okr. jade drifta

Komentarz

Pracuję...
            X