Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytanie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pytanie

Witam,mam ok. 38% ukończenia gry(GT4),czeka mnie ostatni wyścig w professional event jest to ten Gran Turismo world Cup.Mam do niego auto Mercedesa Clk-Gtr race car (czy jakoś tak),wiem , ze ma wystarczająco mocy (860km),ale mam problem co do opon.Jakie opony wybrać na ten wyścig i może jakieś porady na temat oszczędnej (osczędzanie opon) jazdy? Mam nadzieje,że przyjmiecie mnie do grona zapaleńców Gran turismo(grałem we wszystkie części i kocham te serie)

Re: Pytanie

Wiec witaj na forum a co do Twojego pytania.....860 to nie jest wystarczajaca moc wez go ztuninguj do 1064 kM chyba albo zainwestuj w Audi R8 (albo wygraj w La sarthe II 24h endurance) , albo w Pescarolo C60, albo wygraj minolte na El Capitan endurance i po kłopocie a opony?? wszyscy radza na hardach jechac, a nawet z tyłu na super hardach a przod hardy. Ja sam jechałem na mediumach i dałem rade miłej zabawy z tym eventem

Komentarz

Peugeot 907 lub Pescarolo Cougar w zupełności wystarczą. Są to bolidy o stosunkowo niedużej mocy (ok. 550km), ale za to są bardzo lekkie. Na jednym komplecie opon można przejechać nimi ok. 10 kółek (racing medium), a na twardszych dużo więcej. Tymi bolidami można śmiało konkurować z najlepszym składem (Sauber C9, Toyota Minolta 88C-V, Nissan R92CP). Pozdrawiam :wink: .

Komentarz

I Chaparral 2J :>.
        Honda

Komentarz

S.Carter napisał:

co do Twojego pytania.....860 to nie jest wystarczajaca moc
          860km w zupełności wystarczy, choć jak na tego Merca (CLK GTR Race Car) troszke za mało by móc konkurować z Sauberem C9 i Minoltą) Samochód w porównaniu z innymi autami tej klasy wypada słabo. Na prostych jest bardzo dobry, ale słabo 3ma się w zakrętach. Jak dla mnie najgorszy Mercedes w GT4.

Komentarz

Zamieszczone przez Spoon
            I Chaparral 2J :>.
            Właśnie ,a można gdzieś go wygrać?Jak ścigałem się na All American Championship w nowym jorku to nie mogłem go nigdy pokonać,zawsze byłem drugi

Komentarz

Chaparral'a 2J można kupić w salonie ---> American Room.

Komentarz

Zamieszczone przez soundtropolis
                Peugeot 907 lub Pescarolo Cougar
                Pescarolo Courage C60 Race Car (2003)
                Alle lepszy jest PlayStation Pescarolo C60 ma 591 KM i nim smiało mozna walczyc (bo ja nim jechałem) tylko ze jest pewnien kłopot... jego nie wygrasz, sam musisz kupic (znam ten ból ) a co do merola.....no 860 KM to duzo i starczy, ale beda potem problemy zeby wygrac.

Komentarz

Zamieszczone przez S.Carter

a co do merola.....no 860 KM to duzo i starczy, ale beda potem problemy zeby wygrac.
                  Mam troche gotówki w zapasie i moge kupić tą turbosprężarke za 90 000 żeby miał to tysiąc koni

Komentarz

No to kup tylko jak juz mowiłem słaby jest ten merol....aale dasz rade pewnie nie zapomni o oponach hard albo super hard

Komentarz

Pracuję...
                    X