Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Slipstream

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Slipstream

Mam problem jak zaliczać skutecznie misje typu slipstream? Pomóżcie!!!

Poszukaj zanim zapytasz :wink:

http://www.granturismo.pl/forum/viewtopic.php?t=25

Komentarz

Swoją drogą, może by zrobić jeden wielki oficjalny poradnik-temat.

Każdy by mógł w oddzielnym poście wyczerpująco opisać jedną misję.

Np Misja nr 1

Krótki opis tej misji, co w niej uświadczymy itd. Opis przejścia blabla. Nagroda ;]. Ktoś ma chęci by to zacząć ? A raczej, czy idea jest trafna ?
      Honda

Komentarz

A co tu radzić?Jak człowiej sam się nie skapuje że ma po prostu jechać szybko to żadne rady nie pomogą.Ja uważam to za zbędne,przy misjach nie korzystałem z żadnych poradników i wydaje mi się że nie jest to potrzebne

Komentarz

No to odpowiadajcie sobie w 5321321 tematach na temat jak przejść misję ze X czy Z.
          Honda

Komentarz

Nie dramatyzujmy.Nie każdego trzeba prowadzić za rączke po każdej misji i tłumaczyć jak ma każdy zakręt przejechać :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Spoon
              Swoją drogą, może by zrobić jeden wielki oficjalny poradnik-temat.

Każdy by mógł w oddzielnym poście wyczerpująco opisać jedną misję.

Np Misja nr 1

Krótki opis tej misji, co w niej uświadczymy itd. Opis przejścia blabla. Nagroda ;]. Ktoś ma chęci by to zacząć ? A raczej, czy idea jest trafna ?
              Las rÄ…k widzÄ™.
              narancs alternativa

Komentarz

Dla mnie ogromną frajdą jest gdy kombinuję niekiedy tygodniami jak przejść coś i nie da rady aż tu nagle niz stąd ni z owąd udaje mi się. Z poradnikiem nie ma takiej radochy...Jak słyszałem ze kumpel przeszedł kiedyś błyskawicznie drivera 2 ale z pomocą poradnika to go wyśmiałem i do teraz ma renomę lamera. A więc poradniki do pieca!

Komentarz

Kurcze ale nissany to juz cieżka sprawa reszta to pryszczyk tylko trochę trzeba sie starać. Żółty nissan skyline to mój wróg. Zniszczyć!!!

Komentarz

no i po gościu

Komentarz

PracujÄ™...
                    X