Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Rady

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Samochody już dostajesz po przejściu licencji. A w wyścigach po przejściu danego pucharu/eventu.

Komentarz

Kup Honde EK9 i rób ją na N/A

N/A is better!! i nigdy nie kupuj Turbo jeśli będziesz miał Honde :wink:
      NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Zamieszczone przez ADVAN
        N/A is better!! i nigdy nie kupuj Turbo jeśli będziesz miał Honde :wink:
        dokładnie, hondy z turbem strasznie traca na dynamice w dolnym zakresie... no i nie pasuje montować turbo w hondzie... to profanacja :wink:

Komentarz

Najlepsza jest w ogóle nieruszona Honda .

Auta kupuj te, które Ci sie podobają, bo gdy kupisz wymiatacza np H**, to robi się za łatwo.

Dlatego kupuj Hondy ;p .
          Honda

Komentarz

Zamieszczone przez Spoon
            Najlepsza jest w ogóle nieruszona Honda .

Auta kupuj te, które Ci sie podobają, bo gdy kupisz wymiatacza np H**, to robi się za łatwo.

Dlatego kupuj Hondy ;p .
            nie nie nie... trzeba ją troche ruszyć jeśli jest używana...ja kupuje do swojej klatke,refresher plan,na maxa ja odelżam,najlepszą zawieche montuje i przy niej kombinuje,LSD i hamulce. A jeśli chodzi o silnik to wydech i delikatne N/A nie zaszkodzi
            NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Tak wogóle - co daje klatka bezpieczeństwa? Nigdy jej nie instalowałem...

Komentarz

Sztywność autka się zwiększa

Komentarz

ja tam zawsze jeszcze supra i czasami jest prosto a czasmi trudno jak sie sciga z SLR ale daje rade

Komentarz

Supra jest wyjÄ…tkowo nadsterowna, ja tam wole NSX

Komentarz

dla hunter-ów punktów nie ma nic lepszego jak autka JGTC (polecam Subaru Cusco i Nissana Pitwork), idealna efektywność która pozwala na wygrane bez problemu nawet za 200pkt oczywiście czym bardziej kreta trasa tym lepiej. No i Amouse te Hondy S2000 potrafią zadziwić równiez bez problemu 200pkt nie stanowi problemu.

Komentarz

Mom zdaniem najlepszy jest nissan skyline.Super autko

Komentarz

jesli chodzi o tory, to kazdy czuje sie dobrzy na innych torach Nurburgring najlepszy a auto..... ja kupiłem M5 za pierwsza zarobiona kase albo GT40......cos z tego

Komentarz

ja kupiłem mercedesa SLR bo to zaje..... arcydzieło motoryzacji i pozdro dla serwera który też jest fanem SLRa ale musialem przejechać te driving mission parenaście razy
                            top gear and gran turismo ist the best

Komentarz

awd

Komentarz

Zamieszczone przez Barosa7
                                Zamieszczone przez BelegU$
                                Tak wogóle - co daje klatka bezpieczeństwa? Nigdy jej nie instalowałem...
                                bez urazy, ale ktoś tu mówił że trzeba czytać opis kupowanych części...
                                No wiesz nie każdy zna jezyki na perfekt i nie kiedy nie ma co nawet ze słownikiem siedzieć jezeli sie nie ma choć troche pojęcia o budowie zdań itd. I od tego jest forum żeby pytać no nie ?
                                Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

PracujÄ™...
                                X