Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

zeby trenowac kierowce (jego skilla na b-spec) wystarczy wystawiac go do wyscigow? bo mam wrazenie ze moj kierowca doszedl do kresu jego mozliwosci ( skill około 5000 :/) a mimo to jest cieniasem. Prosze o odpowiedz
    :-)

Komentarz

Tak, wystarczy "wystawiać go do wyścigów", czyli jechać wyścig w trybie b-spec.

Jeśli sie myle to niech ktoś bardziej doświadczony w GT poprawi mnie zaraz
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

No należy jeszcze dodać, że musisz próbować różnych klas samochodów, różnych opon, montować Turbo, albo zamiast tego NA, albo Supercharger, a także próbować różnych poziomów trudności, czyli pokonać cieniasem dobre fury. Masz skilla 5000 bo twój b-spec jeździ cały czas w tych samych warunkach i w nich już jest wytrenowany na maksimum. Najlepszy wynik b-spec jaki można osiągnąć to 10000/100/100/100. To są odpowiednio ogólny skill, machine skill (rodzaje samochodów jakimi startujemy), course skill (trasy na których startujemy), battle skill (czyli poziom trudności, walka twojego pojazdu z innymi na torze, wyprzedzanie itp.). Mój osiąg b-spec wygląda tak 97xx/100/97/95.

Komentarz

Pomijając, że to gówno daje i jest raczej niesmacznym smaczkiem ;] .
          Honda

Komentarz

PracujÄ™...
          X