Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nie stać mnie na żadne auto!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nie stać mnie na żadne auto!!!

Witam dopiero niedawno zaczęłem grać i mam problem. W tej chwili nie mam żadnego auta a mam tylko 2.109 siana. Co mam robić Idzie jakoś zarobić bez posiadania auta Idzie coś za tą kase kupić Idzie skasować zapisaną gre? Idzie w ogóle skasować to co jest na memory card???

Memorke mozna oczyscic.Jak to zrobiłes że nie masz auta i tylko 2 tysia?Z tego co pamietam to na poczatek ma sie ok 10 tysiecy.Wiec mam rozumiec ze na poczatek kupiles auto i od razu je sprzedales nie jezdzac zadnego wyscigu?Wytlumacz mi to dokladnie.Ale jak jestes na poczatku gry i nic nie przeszedles to skasuj save z memory card bo i tak nic nie stracisz

Komentarz

Kupiłem auto za 8 tysięcy, pościgałem się w kilku wyścigach sprzedałem auto i zostało mi tylko 2 tysiące :/ Jak oczyścić karte

Komentarz

Zrób licencje, dostaniesz auta za free.
        narancs alternativa

Komentarz

Karte oczyscisz wlaczajac psa bez plyty i wybierajac opcje browser czy jakos tak.I tam powinienes gdzies miec save

Komentarz

przeciez masz jeszcze driving missions tam mozna dostac na poczatek ciekawe sumki, w licencjach trzeba sie ostro nasmarowac w dodatku dostajesz dodatkowe auta za przejscie wszystkich srebrnych badz zlotych , ale jesli nawet bedziesz mial wszystkie srebrne a jedna braz to i tak dostaniesz tyle co za braz, wiec do roboty za drving missions

Komentarz

Zamieszczone przez exeqtor
              przeciez masz jeszcze driving missions tam mozna dostac na poczatek ciekawe sumki, w licencjach trzeba sie ostro nasmarowac w dodatku dostajesz dodatkowe auta za przejscie wszystkich srebrnych badz zlotych , ale jesli nawet bedziesz mial wszystkie srebrne a jedna braz to i tak dostaniesz tyle co za braz, wiec do roboty za drving missions
              Nie zniechecaj do robienia licencji, przeciez trzeba miec i tak je zdane żeby podjąc jakąś misję. Ja zaczynając każde GT zawsze na początku walczę z licencjami, potem dopiero biorę się za grę właściwą :wink:

Komentarz

To tak jak ja kyjgel...formalności na początek :wink:

Komentarz

To tak jak ja kyjgel...formalności na początek
                  Ja bym to nazwał "szkołą jazdy" Dla nowicjusza w GT licencje są możliwością nauki podstawowych zasad jazdy samochodem (wirtualnym oczywiście), bo gra a real to 2 róźne sprawy...

Komentarz

PracujÄ™...
                  X