Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Poradnik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Poradnik

Witam. Jestem nowy w swiecie gry i mam problemy z wygrywaniem wyscigow. Mam uzywana Mazde RX7. Mam narazie tylko 1,000cr. Moze mi ktos napisac co mam robic by wygrac wyscigi?? . Mam jeden puchar srebrny i jeden brazowy. Kupilem silnik do Mazdy. Co mam robic?. Moze ktos podac taktyke na wygrywanie???
    Brak

Po prostu jeździj najprostsze wyścigi w klasie beginner. Uzbieraj troche na tuning lub inne auto :wink:

Moderator Serwer

Komentarz

Ja ci radze tak:wejdż do special conditions wybierz rally capri na easy i wygraj z tą Lancią Deltą.Spokojnie dasz radę mazdą rx7 +280km.Opyl wygraną tj jakiś rajdowy wóz toyoty za bodajże 220000cr i na zakupy!
      Polecam Astona DB9-dobra cena

Komentarz

Nie moge wygrac z ta LanciÄ… bo jak walne w mor to mam kare i na tym trace
        Brak

Komentarz

Pewnie masz nawyki z NFS-ów tj w Gran Turismo przed zakrętem trzeba hamować! Jak masz już takie problemy to se kup NOS-a i wyprzedzaj ją na prostych a zakręty przejeżdzaj powoli. MUSI się udać

Komentarz

Masz tutaj filmik mojego autorstwa jak pokonywac zakrety na rajdach
            DOWNLOAD

Komentarz

do Jakuba92: W swoim filmiku jeździsz po bandzie niczym Crash bandicoot w swojej rynnie

ale każdy sposób jest dobry jeśli działa
              Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

PracujÄ™...
              X