Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

pomocy!!!!!!!!!111

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Chyba chodziło ci o to http://granturismo.pl/forum/viewtopic.php?t=4

Komentarz

Witam mam pewne pytania gram w gt4 od okolo tygodnia i tak mnie zastanawie pewna kwestia. Czy jest jakas roznicy w pojemności baku samochodow?? zapomnaielm o jescze jednym chodzi mi o zmiane opon. Kupilem do samochodu 2 zestawy opon i jak np zmienic opony z opon na szuter z opon na snieg?? jak wogule sie zmienia opony gdzie tego szukac i wogule bo ja szukam i szukam i znalesc nie moge??

Komentarz

co do opon to jeśli chodzi o szuter i śnieg to zmieniają się automatycznie przy wyborze wyścigu (musisz tylko mieć te opony kupione), samemu opony zmienia się przed wyścigiem w settings

co do pojemności silnika to samochody z dużą pojemnością siorbią paliwo jak szalone

Komentarz

Pojemność baku zawsze jest podawana podczas zjazdu w pit stopie.
          Co dziwne zawsze nominalnie podawana jest liczba 80(jeśli ona oznacza pojemność baku w litrach to pojawia się mały zonk, bo nie mogę sobie np. wyobrazić Fiata 500 z takim zbiornikiem)
          Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

to raczej nie jest podawane w litrach, tylko w czymś podobnym do procentów, mnie się tak wydaje, bo tak jak mówisz, gdzie byś wcisnął do Fiat'a 500R 80 litrów

trzeba to jakoś sprawdzić czy w GT4 jest tak jak w realu, czyli im mniejsza ilość miesznaki w baku tym lżejszy samochód

Komentarz

PracujÄ™...
            X