Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

pojawia sie w uzywanych czy nie?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• pojawia sie w uzywanych czy nie?

Mam pytanko o auta ktorych nie mozna kupic
    Mozna je niby wygrac albo dostac po zrobieniu licencji ale czasem mnie to przerasta.. moze jest szansa ze pojawia sie w uzywanych?
    Np
    DOME ZERO '78
    DELTA S4 '85
    STARION '84
    PAJERO '85
    Toyota 7 '70

Pytam bo np Interceptor '74 sie pojawia czesto, tak samo Cougar '67, ostatnio mialem 2 razy Silvie 240 RS '83, Renault 5 turbo i Pug 205 turbo tez bywaja..

Niektore auta chcialbym przetestowac ale nie da rady ich wygrac bez kierownicy tylko na samym padzie :/

Kto trafil na jakis rodzynek? Pomijam Czarne samochody - co 700 dni

Co do aut to nie wiem czy pojawiają się w używanych.
    Ja trafiłem Mercedesa SL 600 czarnego ;] Żałuję, że go wteyd nie kupiłem bo traz nie moge go wogóle trafić, a jak już trafie to w takim kolorz jakiego nie chcę heh

Moderator Serwer

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
      Co do aut to nie wiem czy pojawiają się w używanych.
      Ja trafiłem Mercedesa SL 600 czarnego ;] Żałuję, że go wteyd nie kupiłem bo traz nie moge go wogóle trafić, a jak już trafie to w takim kolorz jakiego nie chcę heh

Moderator Serwer
      mam czarnego SL 600..
      a drugi czarny gniecie sie u mnie wsrod uzywanych.. ;-)
      widac ty masz pecha

EDIT: chyba ze ten drugi to 500 - nie wnikam bo oba mnie nie bardzo kreca

Komentarz

Deltę S4,Stariona i Pajero '85 można wygrać w Special Condition HARD.Polecam do ich wygrania Minoltę na asfalt i RUF CTR2 na szuter.Jak wygrasz Deltę S4 to tym autem jedź szutry lub Deltą Integrale Rally.
        Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Zamieszczone przez schumi
          Deltę S4,Stariona i Pajero '85 można wygrać w Special Condition HARD.Polecam do ich wygrania Minoltę na asfalt i RUF CTR2 na szuter.Jak wygrasz Deltę S4 to tym autem jedź szutry lub Deltą Integrale Rally.
          wiem gdzie wygrac niestety nie umiem jezdzic po sniegu i po szutrze

Komentarz

Najlepiej mieć jak najmocniejsze auto,do którego da się kupić opony na szuter i na śnieg,potem dobrze wystartować (używając podtlenku) i wchodzić w zakręty tak żeby odbić się tyłem lub bokiem od zewnętrznej bandy.Przy wyprzedzaniu można uderzyć przeciwnika w bok od wewnętrznej kiedy on skręca tak żeby się od niego odbić (kosztem 5 sek. kary ) i zajechać mu drogę. Zawsze to jakaś szansa na wyprzedzenie przy odpowiednio mocnym aucie. Np. Delta S4,Delta Integrale czy RUF CTR2 lub Ford RS200 Rally.
            Gram w GT już 15 lat

Komentarz

ja własnie tak robiłem jak napisał schumi i przeszedłem wszystkie ze sniegiem i szutrem tylko jakos nie moge przjeść trasy na mokrym torze samochod mi sie ślizga może wiecie co da sie zrobic aby to przejść

Komentarz

Jeżeli chodzi o "Tsukuba Wet HARD" to polecam Minoltę lub F1.Opony nie grają roli bo i tak będą założone deszczówki ( w F1 widać bieżnik w "jodełkę").Trzeba zbliżyć się do Audicy R8 i na nawrocie w prawo przed długą prostą huknąć ją mocno z boku od wewnętrznej (ew. z tyłu)jednocześnie wciskając hamulec w momencie uderzenia.Audi poleci w piach a nasze auto zwolni od uderzenia i od hamowania.Zanim Audi się wygrzebie 5 sek. minie i jazda!!!.Potem tylko ostrożnie i z wyprzedzeniem hamować przed zakrętami.
                Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Nie na temat ale co mi tam :wink: Najwyżej bana dostane...Na szutrze robię lepsze autami o mocy góra 400km. MOcniejszymi jakos nigdy nie umiem zabrac tylko bezradnie mielę w miejscu chwilę a potem to tylko sie zabic ...A co do używanych właśnie dorwałem cywilną deltę...jak ja się musiałem na czekac ale warto!!! A poza tym można kupic w używanych jakieś wyscigowe auta(nie chodzi mi tu o czarne szuflady!!!)

Komentarz

PracujÄ™...
                  X