Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Granturismo world championship pomozcie prosze!!!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Granturismo world championship pomozcie prosze!!!!!

Mam problem mianowicie przeszedłem cale begginner i professional events i nie moge sie dostac do granturismo world championship bo mi pisze ze nie ukonczylem begginer i profesional co mam zrobic?? Wszystkie na 1 miejscu przeszedlem pomozcie!!!!!!

sprawdź czy wszędzie napewno masz złoto,złoto musi być też w wyścigach gdzie jest puchar za wygranie wszystkich dziesięciu wyścigów czyli w sumie 11 złotych pucharów.
    Gram w GT już 15 lat

Komentarz

ja dosłownie mam ten sam numer , nie wien co mam robic wszystko wysietla mi na gold pozatym to istny paradox ostatni wyscig nalezacy do professional w ktory nie moge wejsc bo zalicza sie do professional bład chyba czy co

Komentarz

To nie błąd, Gran Turismo World Championship pomimo, że znajduje się w kategorii Professional jest dostępne tylko wówczas, gdy wszystkie wyścigi z kategorii Beginner i Professional (poza rzecz jasna samym GTWC) zostaną ukończone na złoto. Jeżeli mimo to konsola nie chce dopuścić do udziału w GTWC, znaczy to, że coś jednak nie zostało ukończone na 1 miejscu. Warto przyjrzeć się dokładnie, niekiedy w gąszczu złotych pucharów znajdzie się niezauważony wcześniej brąz. Pozdro szejset.
        Podpis będzie jak wymyślę coś fajnego ;]

Komentarz

Pracuję...
        X