Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czy idzie zgrać filmiki na pc?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Czy idzie zgrać filmiki na pc?

Witam wszystkich forumowiczów. Mam kilka pytan odnośnie najwspanialszej gry na świecie. Mianowicie czy idzie jakos zgrać filmiki z własnych przejazdów na pena lub pc? Mam edycje kolekcjonerską i zamówiłem dodatkowo "academy edition" czy to to samo?bo włączyłem grę i na to wychodzi ;/ i ostatnie pytanie czy ktoś juz aktualizował GT 5 do wersji poprawionej Spec 2?chciałbym to zrobić lecz nie wiem gdzie tego szukać. Z góry dzięki za odpowiedźi.

Chętnie dołączę do jakiegoś zaawansowanego teamu wyścigowego lub do grupy drifterów

Re: Czy idzie zgrać filmiki na pc?

Oj nie popisałeś się koleżko... ale że u nas nie ma głupich pytań więc postaram się odpowiedzieć.
    Filmiki z powtórek (bo rozumiem że o takie pytasz) da się zgrać bez problemu. Najpierw musisz oczywiście po wyścigu zapisać powtórkę, następnie w głównym menu klikasz ikonkę z zapisanymi powtórkami, wybraną/wybrane eksportujesz do XMB i pozostaje ci już tylko zgranie z konsoli na pendrive.
    "Academy Edition" to nie do końca to samo co 'zwykłe' GT5 - otóż z tego co wiem edycja ta zawiera wszystkie DLC jakie pojawiły się do jej premiery. W tym również aktualizację Spec 2.0 więc nie musisz jej już ściągać.
    Jednak 100% pewności nie mam co do tego ostatniego, więc ewentualnie proszę o korektę

Zamieszczone przez marcian11
    Chętnie dołączę do jakiegoś zaawansowanego teamu wyścigowego lub do grupy drifterów
    Zapraszamy do naszego działu klubowego wyscigi-online-kluby-gran-turismo-gt5/

Komentarz

a możecie mi doklaładniej opisać jak to eksportować?niby zrobiłem i coś jest w gł menu ale pliki max 2mb zamiast 2gb. Byłbym wdzięczny za odpowiedź lub jakiś namiar gg, komórka wtedy szbko się dogadam.

Komentarz

W wolnej chwili postaram się nagrać i wrzucić filmik instrukcyjny jak to zrobić, mam nadzieję że to rozwinie wszelkie wątpliwości i zamknie temat

Komentarz

temat sugeruje że kolega chce odpalić powtórke na pc co jest praktycznie niemożliwe. Jedyny sposób poczynając od najprostszych to nagrywanie tel/kamerą, potem mamy proste adaptery do zgrywania po s-video, no i na samym końcu video grabbery pokroju intensity czy avermedia live gamer hd.

Komentarz

Pracuję...
          X