Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Licencje: problem'es

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Licencje: problem'es

Niemoge przejść wszystkich licencji na złoto, na może trzy razy mi sie udalo. A ja chce mieć wszystkie wozy w "garage" . Jak mam to przejść? PS. Mam wersje Europejską - z tego co wiem to jo jest podobno trudniejsza.

Trening czyni mistrza.
    Jezdzij, i proboj dotad az Ci sie uda.
    Tylko najambitniejsi to zdobywaja.

Np Ja

Komentarz

Jamam takie same problemy z licencjami np nie mam żadnej całej licencji na złoto ,nawet na srebro jednej całej nie mam.Ale jak pojezdziłem po 10 razy jeden przejazd to z każdym następnym było coraz lepiej
      Pozdrawiam

Komentarz

trzeba kombinowac niestety niektore autka maja duzo obrotow w zapasie i trzeba to wykorzystać jezdząć manualna skrzynią lub terz jesli jakies autko efektywnie wchodzi w zakret z recznym na dobrym dla tego zakreci tez trzeba sie pobawić. Ale co ja tu mowie ja mam z 10-15% gold hihi

Komentarz

Re: Licencje: problem'es

Te licnje są porąbane. W pierwszej licenji miałem 3 złota , 2 brązy reszta srebra. Dostalem VW Lupo taki szajs... Mogli by dać chociaż GTI. Sprzedalem go z przebiegiem 13km za 2.500. Nowy kosztuje około 23.000. To jest kolejne oszustwo w tej grze.

Komentarz

Polaczek to nawet w grze by chciał zarobić na aucie.
            narancs alternativa

Komentarz

To naprawde nieźle rozbity by tyle kosztował. Nie chcialbym aż 20tys. ale 12 minimum.

Komentarz

Jak GT2 (chyba też GT1) to puść sobie na kompie emu (najlepiej ePSXe 1.7.0) i pec (dla jasności Bożej Playstation Emulator Cheater) i tam będzie cheat "Stop Race Timer" czy coś takiego. Baaaaardzo pomocne
                :wink: :wink:
                ludzi uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych , wklej to w swój podpis.

Komentarz

mam pytanko moi drodzy jak najlatwiej wykonac licencje ic3 to jest ta ciasna podwojna spinka te autko nie ma skretu

Komentarz

Zamieszczone przez ATG
                    Niemoge przejść wszystkich licencji na złoto, na może trzy razy mi sie udalo. A ja chce mieć wszystkie wozy w "garage" . Jak mam to przejść? PS. Mam wersje Europejską - z tego co wiem to jo jest podobno trudniejsza.
                    Nie ma ustalonego sposobu na to jak przejść dany test licencji. Musisz poznać i wyczuć samochód samodzielnie.
                    Jedyną radą jaką mogę podzielić się ze wszystkimi podczas zdawania jaakiegokolwiek licencji na złoto: ustawić skrzynię na MANUAL oraz wyłączyć kontroli trakcji, Dzięki temu bedziesz w stanie wykorzystać swój samochód do maksimum i zdobyć zarówno lepszą licencję jak i lepsze czasy na wyścigach. No, a przede wszystkim ćwiczyć, próbować i nie poddawać się tak łatwo.

Zamieszczone przez smithi91
                    mam pytanko moi drodzy jak najlatwiej wykonac licencje ic3 to jest ta ciasna podwojna spinka te autko nie ma skretu
                    http://www.youtube.com/watch?v=bnYDGKTNba0

Jeżeli już na serio Ci się nie chce próbować.

Komentarz

Ja też nie moge przejść niektóych licencji na złoto. Przeszedłem na złoto tylko licencje b i a a reszte na srebro.

Komentarz

Zamieszczone przez Jubar
                        http://www.youtube.com/watch?v=bnYDGKTNba0

Jeżeli już na serio Ci się nie chce próbować.
                        Tylko nie wiem po co wyjeżdżać tam na trawe. Nie sugeruj się tym bo to nic nie da.
                        I nie spóźniaj hamowania jak na filmiku przed pierwszym lewym, musisz wejść jak najciaśniej, żeby być możliwie na zewnętrznej przed następnym zakrętem w prawo.

Komentarz

mam tylko 1 srebro reszta to 79 złota i 970 sztuk różnych modeli. jak nie mozesz dojść do złota brakuje kilka setnych to spróbuj na
                          następny dzień za pierwszym razem sie uda,nie wiem czemu tak jest ale u mnie to działa w przypadku GT4 i Tourist Trophy

Komentarz

Pracuję...
                          X