Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Typ NA

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

jasna sprawa po to sa fora - wazne zeby prostowac takie rzeczy, bo mozna przeczytac cos i w to uwierzyc

pozdrawiam

Komentarz

Re: Typ NA

Czyli jakie dokładnie moga to byc samochody, podajcie marki tak byłoby najłatwiej. A przecież jak się kupuje autko to nie widac czy ono ma turbo sprężarkę, kompresor czy jeszcze cos innego - dopiero po zakupie autka to widać. Proszę o marki autekPozdrawiam!!!

Komentarz

Podstawowym samochodem do tuningu NA jest Honda NSX. NA można tuningować też prawie wszystkie amerykańce.
        White Pride
        http://www.nop.org.pl
        http://www.nacjonalista.org

Komentarz

Typ NA

Ja przeszedłem to Hondą NSX pierwszej generacji i powiem, że standardowe 276HP może wystarczyć . . . . .
          Ale dla pewności dobrze jest ją ustawić na 300-350 HP :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Czyli jakie dokładnie moga to byc samochody, podajcie marki tak byłoby najłatwiej
            Nie ma napisane? Hmm.. aż musze sprawdzić, ale jak jednak nie, to patrz na moc i pojemność. Jeżeli jest stosunkowo duża moc z małej pojemności (nie dot. silników VTECH) to auto ma turbine, jeżeli na odwrót to jej nie ma, Wszystkie Subaru i Ruf mają silniki boxter, czyli z turbo, większość japońcu ma NA.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
              Czyli jakie dokładnie moga to byc samochody, podajcie marki tak byłoby najłatwiej
              Nie ma napisane? Hmm.. aż musze sprawdzić, ale jak jednak nie, to patrz na moc i pojemność. Jeżeli jest stosunkowo duża moc z małej pojemności (nie dot. silników VTECH) to auto ma turbine, jeżeli na odwrót to jej nie ma, Wszystkie Subaru i Ruf mają silniki boxter, czyli z turbo, większość japońcu ma NA.

O czym ty człowieku wogóle pier***isz???

Mitsubishi Lancer EVO ma silnik 2.0 i około 300KM mocy, ale to też jest NA tak???
              White Pride

Komentarz

Mitsubishi Lancer na pewno nie jest NA bo ma system turbo.

Komentarz

Zamieszczone przez kawusgtr
                  O czym ty człowieku wogóle pier***isz???

Mitsubishi Lancer EVO ma silnik 2.0 i około 300KM mocy, ale to też jest NA tak???
                  1. Staram się nie mieć wrogów, ale ty (z braku szacunku, nie napisze z dużej litery) mi już podpadłeś.
                  2. Jeżeli chcesz mi zwrócić uwage to nie z takim słownictwem, bo to, że jesteś niewychowanym skurwysynem, uwierz mi, nie każdy chce wiedzieć.
                  3. Jednak jeśli twierdzisz, że nie mam racji, zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj dokładnie to, co komentujesz.
                  4. Wyjaśnienie:
                  Jeżeli jest stosunkowo duża moc z małej pojemności (nie dot. silników VTECH) to auto ma turbine (...) Wszystkie Subaru i Ruf mają silniki boxter, czyli z turbo
                  Wymieniłem Subaru i Ruf, bo te mi przyszły do głowy, to że nie wymieniłem Evo nie znaczy że nie jest z turbo.
                  ...większość japońcu ma NA.
                  Większość, jeśli nie wiesz, nie znaczy wszystkie, co również świadczy o tym że Evo nie ma silnika typu NA.

5. Jeżeli nadal nie rozumiesz, to wybierz się do specjalisty od wad mózgowych, może psychiatra, bo myśle, że na psychologa za późno...

PS. Mimo, że jesteśmy w sieci, to nie z robotem piszesz, tylko człowiekiem, więc okaż mu szacunek, jeśli nie rozumiesz to trudno...
                  PS2. Domyślam się, że moja wypowiedź będzie dla ciebie trudno przyswajalna, możesz jej nie pojąć. Polecam wziąść korepetycje z logigi i kultry osobistej zanim weźmiesz się do ripostowania, bo uwierz, nie mam czasu ani chęci tłumaczyć takim debilom jak ty wszystkiego

Komentarz

Hehe ty internetowy napinaczu. Ciesz sie, że siedzisz sobie teraz przed komputerkiem i pijesz herbatkę bo jakbyś mi w oczy powiedział, że jestem skurwysynem to by źle z Tobą było. Twoje pojęcie o motoryzacji i mechanice jest zerowe. Tak samo zapewne Twoje umiejętności grania w GT. A to, że NABIłEś sobie ponad 600 postów nie znaczy, że będziesz wyżej traktowany od innych na tym forum. Pozdro

PS: Ile myślałeś nad tym żeby ułożyć takie zdania? Może mama Ci pomagała??
                    PS2: Przeczytaj swoją wypowiedź i zastanów się czy to właśnie Ty nie powinieneś pójść na lekcje kultury osobistej i wypowiedzi. żenada
                    White Pride

Komentarz

Debil . . . .

by źle z Tobą było
                      Grozisz mu ? Człowieku na wstępie Gorąco Cię ŻEGNAM Cya
                      Twoje pojęcie o motoryzacji i mechanice jest zerowe
                      Tak się składa, że wystartowałeś do trochę niewłaściwej osoby, gdyż PP89 charakteryzuje się bardzo rozbudowaną wiedzą na temat motoryzacji, mechaniki i jak pewnie zauważyłeś ma też pojęcie o otaczającym go świecie, czego w Twoim przypadku nie widzę :wink:
                      Tak samo zapewne Twoje umiejętności grania w GT
                      Facet h.uj Ci do tego kto jak gra w GT, zajmij się Sobą i Swoimi umiejętnościami :wink:
                      A to, że NABIłEś sobie ponad 600 postów nie znaczy, że będziesz wyżej traktowany od innych na tym forum
                      I właśnie przez takie zagrywki to Ty będziesz tutaj inaczej traktowany, ale w negatywnym sensie.
                      PS: Ile myślałeś nad tym żeby ułożyć takie zdania? Może mama Ci pomagała??
                      Od razu widać jaki poziom prezentujesz
                      PS2: Przeczytaj swoją wypowiedź i zastanów się czy to właśnie Ty nie powinieneś pójść na lekcje kultury osobistej i wypowiedzi. żenada
                      Tak się składa, że osoba do, której za wszelką cenę próbujesz doskoczyć, jest znacznie mądrzejsza oraz DOROSŁA, więc możesz sobie darować te klasowe teksty . . . . .

Komentarz

Twoje pojęcie o motoryzacji i mechanice jest zerowe. Tak samo zapewne Twoje umiejętności grania w GT. A to, że NABIłEś sobie ponad 600 postów nie znaczy, że będziesz wyżej traktowany od innych na tym forum.
                        Niezle.. i to wszystko dlatego ze nie zrozumiales jednego posta.
                        (...)Główny powód zachowań nieasertywnych w sytuacji krytyki to doświadczenia z dzieciństwa - utożsamianie krytyki z odrzuceniem.
                        Najczęstsze reakcje na krytykę:
                        • wybuchowość, agresja, zalewania innych potokiem słów
                        (...)Asertywność to świadomość siebie - swoich wad, zalet i opinii. Akceptacja siebie, swoich mocnych i słabych stron, postrzeganie siebie jako wartościowej osoby jest podstawą do traktowania osób z Twojego otoczenia jako godnych szacunku.
                        (...)Kolejnym destrukcyjnym a absolutnie powszechnym i uznanym zachowaniem jest „inspirowanie” dzieci poprzez krytykę. Nikt nie lubi krytyki, więc skąd ten pomysł, że biczując dziecko narzekaniem, wymyślaniem, ośmieszaniem, krytykowaniem pomożemy mu rozwinąć skrzydła i wykorzystać swoje talenty? A co się naprawdę dzieje z dzieckiem, które z różnych stron bombardowane jest krytyką? Czuje się mało wartościowe, nie ceni w sobie tego, co je wyróżnia, usiłuje zasłużyć na dobrą ocenę otoczenia. Wieczne szukanie potwierdzenia swojej wartości na zewnątrz staje się życiowym zadaniem i - przekleństwem

Ciekawe czy zdajecie sobie sprawe ze wasze zachowanie jest uwarunkowane I ze mozna to zmieniac by sie rozwijac..

Lista przeciwnikow w wyscigu NA. Mozna sobie stad wybrac jakies konkrety.
                        Acura NSX Coupe '97
                        Aston Martin DB7 Vantage Coupe '00
                        Audi S4 '03
                        BMW M3 '04
                        Callaway C12 '03
                        Chevrolet Camaro SS '00
                        Chevrolet Corvette Grand Sport
                        Mercedes CLK 55 AMG '00
                        Pagani Zonda C12 '00
                        Pontiac GTO 5.7 Coupe '04
                        Proto Motors SPIRRA 4.6 V8 '04
                        TVR Cerbera Speed Six '97
                        TVR Tamora '02
                        maruda
                        A-spec 17,839 km

Komentarz

Nie wyzywajcie go, on ma za kolegów niezbyt rozgarniętych łysych debili z faszystowskich organizacji, haha!

ŁAJT PAŁER POLSKA DLA POLAKUF!
                          narancs alternativa

Komentarz

szymoniec jak jesteś cieciu taki mądry to idź to powiedz jakiemuś "łysemu debilowi" a nie sie napinasz przez neta. Po drugie dowiedz się co to jest faszyzm, bo tak samo ja mogę stwierdzić, że jesteś gejem?
                            White Pride

Komentarz

Mam pytanie. Czy daje jakieś efekty kupowania N/A tune, następnie Turbo, jeśli jest taka możliwośc ofkoz. Wiadomo że jeśli kupimy w kolejności odwrotnej to moc spadnie. Natomiast w kolejności N/a potem turbina, to czy będzię miało to lepsze efekty niżelibysmy kupili tylko turbo. Wg. mnie nie zauważyłem różnicy ale chcę się upewnic. Nurtuje mnie to od czqasów grania w GT2.

Btw. White pride, yellow pride, pink pride, green pride i w ogóle wszystkie kolory pride Nawet nie komentuję tego zamieszania bo to już się tłumaczy samo przez się!

Komentarz

Hehe... Ładna akcja się zrobiła, ale coś mi mówi, że została celowo wymuszona

Ciesz sie, że siedzisz sobie teraz przed komputerkiem i pijesz herbatkę
                                Zieloną, działa uspokajająco - polecam.
                                bo jakbyś mi w oczy powiedział, że jestem skurwysynem to by źle z Tobą było
                                Oj, szkoda, że uciekasz do tak prymitywnych odpowiedzi - łudziłem się na coś konkretniejszego co da mi do myślenia. Pamiętaj, że na każdego są sposoby i nie zawsze możesz liczyć na wsparcie "dresowych ziomków spod bloku", bo sądze że takich masz kolegów.

Kolejnym destrukcyjnym a absolutnie powszechnym i uznanym zachowaniem jest „inspirowanie” dzieci poprzez krytykę (...) Ciekawe czy zdajecie sobie sprawe ze wasze zachowanie jest uwarunkowane
                                On mnie skrytykował, a ja, nie cierpiący "kulić ogonu", w pełni świadomy, że pisze do mało pojętnej osoby, z premedytacją odpowiedziałem chamstwem na chamstwo, zdaje sobie z tego sprawe i bardzo mnie to cieszy

szymoniec jak jesteś cieciu taki mądry to idź to powiedz jakiemuś "łysemu debilowi" a nie sie napinasz przez neta
                                Widać, że nie znasz szymońca. Gdyby mu to powiedział to efekt byłby taki sam jak u ciebie, więc jaki to ma sens. Jedyne co w takim przypadku ma sens to odnowić oświęcim, rozruszać piece i jazda z takimi jak ty.

Ps. Lukas, dzięki za dobre słowa i wsparcie (chyba to już drugi raz odkąd jestem na tym forum :wink: ), ale naprawdę, przesadzasz, zawstydzasz mnie :wink: .
                                __________________________________________________ _________________________________

Kyjgiel, z tego co pamiętam, to albo N/A albo turbo, bo jak kupisz NA potem turbo to tak jabyś wyrzucił kase w błoto, i odwrotnie - z tego co pamiętam, ale moge sie mylić...

Komentarz

Pracuję...
                                X