O ludzie! Wy to macie problemy. Ja kupiłem sobie PS2 razem z Gran Turismo 4 i nie miałem problemów jak grac co kupić itd. Po prostu robie co tylko sie da i jak już to zrobie to kupuje nowe auto na jakiś typ wyścigów i nim dalej robie cosię da itd. Ja już mam 11,5 %, nie wiem czy to dużo czy mało... Wspomnę tylko że to moja pierwsza częśc GT.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jakie auto dla poczÄ…tkujÄ…cego
Zwiń
X
-
ja mialem gt i gt2 poznije kupilem ps2 w austrii z gt 3 ale w 2004 sprzedalem (najglupsza decyzja w moim zyciu) miesiac temu kupilme ps2 slim i od tygodnia gram w gt4 mam juz 12%Zaczynałem od GT, póżniej miałem GT2, jak kupiłem ps2 to pierwszą grą było GT3, w 2004 sprzedałem. Teraz mam slima i GT4
Komentarz
-
Sluchaj jezeli masz na karcie pamieci save z GT3 to to mozesz zrucic z tamtego save do GT4 troche kasy (100 000 Cr).
Jezeli nie to gorzej ale posluchaj innych mozesz sobie kupic Levina GT, lub Toyote Sprinter Trueno. Ja zaczynalem i mialem 110 tys wiec kupilem sobie Mazde RX-7 RS.
Najwazniejsza rada: Kup sobie jakiekolwiek auto ktore ma powyzej 150 km i idz do "Special Conditions Hall" i wez drugi wyscig "Costa di Amalfi" chyba tak sie nazywa. Jezli przejdziesz go to wygrasz autko ktore sie ceni na 265 000 Cr. Sprzedajesz je kupujesz cos lepszego i ten trick mozesz powtarzac ile razy tylko chcesz
Powodzenia
Komentarz
-
Zamieszczone przez sebastianlodzSluchaj jezeli masz na karcie pamieci save z GT3 to to mozesz zrucic z tamtego save do GT4 troche kasy (100 000 Cr).Gram w GT już 15 lat
Komentarz
-
Ja zaczynałem autami zdobytymi w licencjach i nie kupując żadnego auta tylko grając wygranymi mozna przejśc trochę gry dużo i szybko zaoszczędzając na swoje upatrzony super wózek(ja kupiłem sobie Pescarolo)Równiez na tuningu mozna trochę uciułac...Dopiero gdy nie mam co robic z kasą zaczynam kupowac co się da...oto moja taktyka każdej części GT
Komentarz
-
Zamieszczone przez Barosa7Nie czytając tego co wcześniej inni napisali, polecam kupić jakiegoś używanego skylina.http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
GranTurismo 5 99%
GranTurismo 6 100%
Komentarz
-
Re: Jakie auto dla poczÂątkujÂącego
Witam a ja sobie gram już od roku w Gran Turismo 4 mam 89,0%, mam przejechane całe czyli wszystko TZN. special condition, driving mision, Japenese, American, Europan Events, wszystkie eventy marek samochodu jakie są dostepne, beginner oczywiscie to podstwa wszystkie licencje na złoto, ale stoje nad endurance prawie wszystko przejechałem i proffesional, nie moge przejechac GTWorldChampionship, nie wiem co jest mam Minolte moim zdaniem super auto ale za szybko opony sie trą, to może tak mam 4,568,254CR i zasatnaiwam sie nad lepszymi wózkami doradzcie mi jakie, bo może w końcu przejde tą walniętą grę, to tak w przenośni:mrgreen: Pozdrawiam Wszystkich!!!
Komentarz
Komentarz