Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Prośba o pomoc dla początkującego

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Prośba o pomoc dla początkującego

Witam!
    Po 13 latach straconego czasu na PC zakupiłem w końcu konsolę PS3. Oczywiście razem z nią GT 5. Mam w związku z tym kilka pytań:

1. Czy możliwa jest zmiana nazwy kierowcy? Wpisałem przez przypadek "1aa" i tak już zostało w trybie Świat GT.
    2. Czy możliwa jest jazda w trybie "Szybki wyścig" większa ilością aut aniżeli tymi dostępnymi na początku?
    3. Czy Wy też tak macie, że choć grafika jest świetna niektóre krawędzie np. na samochodach są nieco zniekształcone? Dzieje się tylko tak z dużej odległości kamery od auta, robiąc zbliżenie obraz jest więcej niż idealny. Telewzor 42SL738g + porządny kabel HDMi.
    4. Czy warto robić akutalizację GT5? W tej chwili mam wersję konsoli 3.50 bodajże a gra jest goła, zakupiona tydzień temu. Rozumiem, że muszę podłączyć konsolę do internetu i co dalej?
    5. Czytałem gdzieś, że możliwe jest pojawienie się w GT5 zniszczeń samochodu? Podobno od 20 poziomu A-Spec ono się automatycznie włącza?
    6. Jakie opony najlepiej kupować? W tej chwili mam "Komfortowe miękkie", rozumiem, że ideałem na wyścig po torze bez deszczu są "Wyścigowe miękkie"?

Dziękuję z góry za odpowiedzi i pozdrawiam!

Re: Prośba o pomoc dla początkującego

1. hmm.. szczerze mówiąc to nie wiem jak z tym jest, ale jak grasz online to nazwą kierowcy jest Twoje PSN.
    2. Tak - nie wiem jak to po ostatnim update, ale jeśli dodasz auto z Garażu w Świecie GT do Ulubionych, to będziesz mógł jechać nim też w Szybkiej grze.
    3. niestety czasem tak..
    4. Warto. Dodają wiele fajny rzeczy i poprawiają działanie gry. Wystarczy podłączyć konsolę do internetu, a potem już z górki, przy włączaniu gry będzie się ściągać update
    5. Zniszczenia są, w karierze właśnie od 20 poziomu
    6. Dokładnie tak jak mówisz. Im miększe opony, tym lepiej trzymają drogi, ale też szybciej się ścierają.. ogółem - na dłuższe wyścigi opony twardsze, na krótkie miększe.. chociaż takie np. komfortowe twarde są naprawdę mało przyczepne i nadają się raczej do driftu niż jazdy po torze.. ogólnie takie najbardziej przystępne i dobre są opony sportowe. Ale wszystko zależy od limitu opon w wyścigu
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Re: Prośba o pomoc dla początkującego

Dzięki Ci bardz za pomoc. Pozdrawiam!

Komentarz

Pracuję...
      X