Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

witam wszystkich...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• witam wszystkich...

Pochwały dla adminów tego forum, nareszcie ktoś zrobił to w polsce sumiennie i rzetelnie. Jako że GT to kultowa pozycja wśród braci konsolowych, cieszę japę że będę mógł porozmawiać i podyskutować z takimi psycholami tej serii jak ja.
    Pozdrawiam
    Gamera
    Gamera

Wooo jednak maile do psx extreme zostaly wysluchane chwala temu kto je wyslal hehehe No to tylko pozostaje brac sie do pisania postow a niedlugo forum rozkwitnie na calego
    NSX rulezz :]

Komentarz

Bomba w górę wyscig rozpoczęty :-)
      WRÓG MOJEGO WROGA JEST MOIM PRZYJACIELEM

Komentarz

Super! Może jeszcze Loser się skusi?

Komentarz

Gamera witamy serdecznie i również cieszymy japę, że do nas zawitałeś! :-) Im więcej szalonych GT-maniaków, tym lepiej! Pozdrawiam gorąco!!
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

może by wysłać meila do HYPER-a. może by tam wspomnieli o forum
            Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

mało osób to ogląda

Komentarz

ja oglądam Hypera i sadze że to jeden z najlepszych programów o grach w TV (bo nie ma ich zbyt wiele

a co do Gamery to ciesze się że tu (podobno bo coś mi się nie chce wierzyć) będzie pisać, ale nie powinien zakładać dla siebie oddzielnego topica, nie jest jakis inny - lepszy by mieć swój temat. Trzeba było się przywitać w ogólnym ("oficjalnym") temacie, no!

Komentarz

Witam wszystkich fanów znakomitej serii jaką jest GRAN TURISMO. Sam jestem wielbicielem tej gry i posiadam jej kazda czesc. Moim zdaniem tak jak pewnie wszystkich najlepsza czescia serii jest gt4 chociaz z sila odkurzacza wciagnelo mnie rowinez gt 2. Dotad nie wiem dlaczego gt1 jest uwazane za lepsze od gt2 bowiem dla mnie prowadzenie samochodow jak rowiniez ich ilosc oraz ilosc torow przewyzszala znacznie gt 1. W GT 4 mam juz 99% oraz 26 stron samochodow w grazu. Niezrobilem tylko jednej misji tej ze Skylinami na Test Coursie. nie mam pojecia jak dojsc poierwszego. moj rekord to troche ponad sekunda straty. Moim ulubionym wozem w gt jest Toyota Supra 3.0 mk3 z 88r i tym autem z moca 300 km . sportowym zawieszeniem i oponami typu racing soft wygrywam na takich torach jak: Trial Montain , Deep Forest itp. z takimi brykami jak Ford GT, Maclaren SLR czy tez Cizetta. Moim ulubionym torem jest Nurburgring chociaz wszytkie tory w tej grze sa swietne.

Komentarz

Witam dopiero zaczynam swoja przygode z GT4, kiedyś grałem na PSX w GT2 a teraz kupiłem sobie PS2 i GT4, lecz na razie pozostaje mi gra w trybie arcade bo nie posiadam karty pamięci.
                    1 3 5
                    |-|-|
                    2 4 R

Komentarz

Już myślałem że już granturismo.pl usycha...ale nie wierze!!! Nawet Redaktor psx extreme sie tu objawił!! Wow!!! Ludziska, tyluż informacji co znalazłem w kąciku pana Gamery to chyba nigdzie(na tym forum też ofkoz )
                      A więc witam zg(reda) i resztę nowych członków naszego forum!!!
                      Peace & see ya in the pit stop :wink:

Komentarz

Szkoda że już nie ma w kaciku GT tylko Toca Race Driver3 ale i tak przez długi czas GT się utrzymywało za co wielki szacun dla zgREDa

Komentarz

Szkoda że ten zg(red.) dawno się nie udzielał u na forum

Ps.Osobisty Szacun dla Gamery że opublikował jedno z moich zdjęć w PSX eXtreme
                          Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Zamieszczone przez bumekps2
                            Szkoda że ten zg(red.) dawno się nie udzielał u na forum

Ps.Osobisty Szacun dla Gamery że opublikował jedno z moich zdjęć w PSX eXtreme
                            Widziałem tego bug-a w psx ale czy zdjecia na karcie mozna robic w wysokich rozdzilczosciach ?

Komentarz

Zamieszczone przez Patricksupra
                              Dotad nie wiem dlaczego gt1 jest uwazane za lepsze od gt2 bowiem dla mnie prowadzenie samochodow jak rowiniez ich ilosc oraz ilosc torow przewyzszala znacznie gt 1.
                              Bo to nie o to chodzi.GT1 to już legenda i pierwowzór,dlatego jest uważane na lepsze od GT2.I mi się też tak wydaje Co prawda jeśli chodzi o GT2 to znacznie przewyższa jedynkę pod względem liczb,ale w GT1 był lepszy klimat gry i dlatego większośc ludzi mówi,że jest lepsze.I ja się z nimi absolutnie zgadzam
                              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                              X