Od dwóch miesięcy już jest ukończony przewodnik gry Gran Turismo 4, który liczy aż 200stron A4 zapisany w formacie PDF (On liczy więcej stron niż ten oficjalny). Bardzo chciałbym już go udostępnić wam oraz innym graczom. Zanim to zrobie to musze wspólnie z kolegą zrobić internetową wersje tego przewodnika w postaci stron HTML. Trochę zejdzie zanim to ukończymy ale to bedzie pierwszy nie oficjalny przewodnik GT4 w historii. O ile się nie myle to chyba nikt na świecie nie zrobił aż tak obszernego przewodnika o jakiej kolwiek grze. Niestety ale będzie dostępny tylko w języku angielskim chyba że ktoś z was się pokusi i przetłumaczy nam tą książke na język Polski. 
Najlepsze jest to że tylko bedzie promowany przez moją angielską wersje portalu GT - z posród tak wielu to człowiek postanowił z nami współpracować. Mam nadzieję że zrobimy ogromne wrażenie nie tylko na graczach ale i na producentów tej wspaniałej gry...
Wszyscy czekamy z niecierpliwością.

Najlepsze jest to że tylko bedzie promowany przez moją angielską wersje portalu GT - z posród tak wielu to człowiek postanowił z nami współpracować. Mam nadzieję że zrobimy ogromne wrażenie nie tylko na graczach ale i na producentów tej wspaniałej gry...
Wszyscy czekamy z niecierpliwością.

Komentarz