Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Drgawki, czy mi się zdaje?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Drgawki, czy mi się zdaje?

Po kilku miesięcznym odpoczynku od GT4, dostałem takiej nagłej zajawki na granie. Ok, włączam GT4, przemieniam na kartę na której nie mam save'a. Zaczynam pierwszą licencję na złoto i jak dochodzi do tych stojących, klaszczących, i nie wiem tak co jeszcze ludzików pojawiają się drgania, przechodzące z góry na dół. Gra raczej nie ma rys. Czasami mam tak nawet gdy zaczynam jakąś trasę na a-spec'u. Pauzuję nie drga, kontynuuję drga. Nie wiem o co chodzi. Może to wina mojego odpoczynku? heheheh .

Re: Drgawki, czy mi się zdaje?

Zamieszczone przez KamcioGT
    Po kilku miesięcznym odpoczynku od GT4, dostałem takiej nagłej zajawki na granie. Ok, włączam GT4, przemieniam na kartę na której nie mam save'a. Zaczynam pierwszą licencję na złoto i jak dochodzi do tych stojących, klaszczących, i nie wiem tak co jeszcze ludzików pojawiają się drgania, przechodzące z góry na dół. Gra raczej nie ma rys. Czasami mam tak nawet gdy zaczynam jakąś trasę na a-spec'u. Pauzuję nie drga, kontynuuję drga. Nie wiem o co chodzi. Może to wina mojego odpoczynku? heheheh .
    Miałem coś podobnego, podłączyłem konsolę u kogoś innego do TV i wyszło że u niego wszystko ok.

Komentarz

Próbowałem do wszystkich 4 telewizorów i to tak samo w takim samym momencie. Nie wiem, może to wina płyty.

Komentarz

EPILEPSJA

A tak na serio,to sprawdź czy na płycie są głębokie rysy.Może płytka jest zakurzona,brudna albo pyłek jakiś jest.Płytka jak się na magnetyzuje to może nie raz przyciągnąć jakies syfy.Chyba,że to wina czytnika.Bo jak laser by się zabrudził,chociaż wątpię...

No i sprawdź czy kable wszystkie masz dobrze podłączone bez luzów :wink:

Komentarz

-EPILEPSJI nie mam
          -Płyta nie ma głębokich rys
          -Kable zawsze mam mocno podłączone
          -Kurzu nie ma(zawsze siedzi w konsoli)
          -Laser chodzi świetnie
          Te "drgawki" mnie coraz bardziej denerwują

Komentarz

Ja bym powiedział jakiś error w grze i tyle, może przedtem nie widziałeś tego.

Komentarz

Przedtem raczej nie miałem tych drgawek.

Komentarz

Pracuję...
              X