Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najfajniejsza część gran turismo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Najfajniejsza część gran turismo

GT2>GT4=GT5
    GT5 to zupełnie inna pólka... to nie jest to samo GT, aczkolwiek jest świetne
    do mojego sukcesu "dwójeczki" przyczyniło się PSP... przypominają się lata szczeniaka gdzie to nie potrafiło się jeździć samochodami FR no... i można zabrać ze sobą do kibla ^^

Komentarz

GT 5 to półka wyżej i dlatego to najlepsze GT jakie wyszło.
      Ostatnimi czasy mam odpalony tryb B-spec w GT5 i w tym czasie próbowałem(to dobre słowo) grać w GT4, ale jakoś tak auto inaczej jest wyczuwalne.
      Widać, że przeskok jest spory. Mam nadzieję, że dopracują te szczegóły których brakuje i nie zepsują modelu jazdy.
      A-Spec- 40 lvl
      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Dla mnie najlepszą częścią serii jest bezapelacyjnie GT4. Żadne dodatki, poprawki i tym podobne zalepianie swoich nieudolnych błędów w GT5 tego nie zmieni

Komentarz

dla mnie najfajniejszą częścią jest GT4 chociaż gram w nią około 5 lat to i tak jest fajną bo muszę jeszcze troche przejść kariery bo mam dopiero 95% ukończonej

Komentarz

Gran Turismo 3 A-spec

Komentarz

Jedziemy po kolei, z góry najlepsze części.
              GT5? Nie grałem, ale za niedługo będę grać. Ale pewnie będzie najlepszą częścią z względu na oblryzmia ilość modeli i multiplayer.
              GT4 Zdecydowanie najlepsza część według mnie, nie ma co się Tutaj rozpisywać po prostu ideał... Tylko brak tuningu optycznego ;/
              GT3? Nie grałem i nie zamierzam.
              GT2 Super klimat, grywalnośc i super samochody
              GT Wiadomo pierwsza część, chodź według mnie najgorsza, brakuje wielu opcji.

Moja kolekcja: http://www.mygranturismo.net/31618

Komentarz

Bez sensu jest wypowiadanie sie w tym temacie, gdy nie grało się we wszystkie części. Oczywiście najlepsza jest część z numerem 5, to raczej nie podlega dyskusji

Komentarz

Gdy nie grało się we wcześniejsze numery, zaczynają drażnić rzeczy które w nowszych częściach były poprawione. Chociażby ilość przeciwników, model jazdy, brak Ferrari lub grafika. Może to dziwne i nawet niedorzeczne ale nie chcę wracać teraz do starszych części, by nie popsuć sobie wspomnień i nie być rozczarowanym, tak jak ostatnio gdy miałem ochotę pograć w Colina Mcrae 1.

Komentarz

GT4 - Genialna część wszystko pięknie, szkoda, że nie dało się przynajmniej tuningować np. zderzaka zmieniać tak jak to jest w GT5, co zalicza się do części aerodynamicznych. Również brakowało mi tego, że np. przed tuningiem nie widać silnika jak wygląda a np. po wsadzeniu filtru powietrza pojawia się taki czerwony filtr np. maska byłaby podniesiona do góru, fajnie by się prezentowało. Podzielony ekran - ideolo.

Ocena: 9/10

GT5 - Tutaj wszystko bardzo mi się podoba ale jedynie tryb podzielonego ekranu to coś fatalnego, dwie najgorsze z możliwych kamer oraz rozmieszczanie tego wszystkiego na ekranie - dno.

Ocena: 9,5/10

Komentarz

PracujÄ™...
                    X