Witam! Jest to mój pierwszy post na forum
Więc tak jak w temacie, czy opłaca się jeszcze kupować konsolę która ma już prawie 10lat? Pod koniec 2004 dostałem Slima, potem zepsuł się laser, naprawiłem i sprzedałem. Teraz naszła mnie ochota by pograć na PS2, szczególnie w GT4. Interesuję się również IT, bmx i rapem, ale nie muszę przecież śledzić każdych nowości w świecie gier.
Teraz idę do technikum i nie będzie już tyle czasu co w gimnazjum, będę o 16 w domu, potem obiad, jakaś robota w domu, czy chociażby napalenie w piecu. No, ale w deszczowe dni kiedy nie opłaca się wyjść na rower a nauczyciele nie będą nas jutro nękać można pograć
I tu powtarzam pytanie, czy opłaca się jeszcze kupować PS2? Za niewiele większą kwotę możemy mieć Xboksa 360 które jest o generację do przodu. Wiem, że niema Gran Turismo, ale jest Forza.
PS. Zauważyłem małego babola, zamiast " rejestracja " pisze " rejestracjia ".
Pozdrawiam!

Teraz idę do technikum i nie będzie już tyle czasu co w gimnazjum, będę o 16 w domu, potem obiad, jakaś robota w domu, czy chociażby napalenie w piecu. No, ale w deszczowe dni kiedy nie opłaca się wyjść na rower a nauczyciele nie będą nas jutro nękać można pograć

PS. Zauważyłem małego babola, zamiast " rejestracja " pisze " rejestracjia ".
Pozdrawiam!
Komentarz