Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

dlaczego mi sie kasuje??!!

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• dlaczego mi sie kasuje??!!

panowie mam pytanie dlaczego co jakis czas zwykle kiedy mam ok 30 % gry za soba wszystko mi sie kasuje i musze przechodzic od nowa pojawia sie komunikat ze cos tam data cos tam cos tam is courrping cos takiego czy da sie to usunac?? jestem straszny fanatykiem tej gry w sumie inne dla mnie nie istnieja ale chciałbym wkoncu przejsc ja cała!! pomozcie!!

Re: dlaczego mi sie kasuje??!!

Nie zakladaj podwojnych tematow. Juz otrzymales odpowiedz w poprzednim. Po za tym, gdybys sie choc troche wysilil, bez problemu znalazlbys tematy na forum, w ktorych wiele razy poruszano ten problem. Nikt ci tu nie bedzie laskawie wszystko podawac jak na tacy. Troche swojego wkladu, a nie wszystko egoistycznie jednostronnie...

Komentarz

czego sie gosciu burzysz jestem tu 2 raz i nie do konca radze sobie z waszym forum i tamtej odpowidzi niemogłem znalesc a tobie łaske robi odpisac zeby ci korona z głowy niespadła!! wypchaj sie!!

Komentarz

Szukaj na forum. Musiałeś wyłączyć konsole/wyjąć memorke podczas zapisywania lub wczytywania... chociaż znane też są przypadki, że działo się to samoczynnie. Szczerze nie pamiętam czy ktokolwiek znalazł na to jakiś sposób, proponuje przejrzeć forum - opcje Szukaj masz na górze albo pod moim postem.

zamykam ten temat, następnych już nie zakładaj.
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
        X