Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

problem z kierownica

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• problem z kierownica

witam. ma problem. kupilam kierownice logitech i gre gran turismo4. pierwszy dzien dzialalo wszystko pieknie. kierownica skonfigurowala sie automatycznie z moim play station 2, a po jednym dniu cos sie chyba poprzestawialo. kierownica i pedaly nie dzialaja tzn. dzialaja tylko na przyciski (zamiast pedalu musze uzywac przycisk gazu itp..- tak jak na padzie). nie wiem czy cos przez przypadek przestawilam w opcjach czy co. nie wiem czy to wina gry czy kierownicy i w ogole co robic. blagam pomocy!!!

Re: problem z kierownica

Rozlacz wszystko, wyciagnij wtyczki z pradu, podepnij wszystkie kable na nowo.

Komentarz

probowalam. nic z tego. dalej nie dziala. co robic? do kogo sie zwrocic?

Komentarz

Sprawdź w ustawieniach sterowania, czy funkcje nie są czasem przypisane do złych przycisków
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

sprawdzalam to na wszelkie sposoby i nic. nie rozumiem tego, ze to dzialalo jeden dzien, a teraz nie. ktos ma jakis pomysl? wpadam powoli w depresje

Komentarz

Hmmm o ile pamiętam to w opcjach gran turismo były ustawienia kierownicy itp. sprawdź tam. A jak nie to spróbuj zanieść tam gdzie kupiłas by sprawdzili poprawność działania :wink:

Komentarz

w ustawieniach probowalam juz wszystkiego, a kierownice kupilam na allegro uzywana. ale przez pierwszy dzien dzialala...

Komentarz

Kurcze więc ciężko Ci teraz pomuc, osobiście nie miałem kontaktu z taką kierownicą. Więc poza przejrzeniem wszystkiego to nie mam pojęcia co można z tym zrobić. Krzykiem rozpaczy proponuje przepiąć kiere w drugi slot i sprawdzić.

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                  Sprawdź w ustawieniach sterowania, czy funkcje nie są czasem przypisane do złych przycisków
                  To odpada, bo sterowania na przykład nie da się w ogóle przypisać, jest z góry ustawione, więc przynajmniej kierownica prawo/lewo by działała.
                  Zamieszczone przez flugi18
                  pierwszy dzien dzialalo wszystko pieknie. kierownica skonfigurowala sie automatycznie z moim play station 2, a po jednym dniu cos sie chyba poprzestawialo
                  Z tego co wywnioskowałem, to masz Driving Force Pro (nie napisałaś).
                  Czy kierownica się kalibruje przy podłączeniu czy nie?
                  Czy świecą obydwie lampki?

Ps. W zeszycie też piszesz bez dużych liter?

Komentarz

Pracuję...
                  X