Witam, Dostałem ostatnio GT4, oczywiście na PS2 i mam kilka pytan. Jestem bardzo newbie, ponieważ pierwszy raz gram w GT4(nie licząc jednego wyścigu na PS3). Pytania:
1. Jakim samochodem, na początku, najlepiej jeździć w GT4, za 10000CR?(nie potrafię uzyskać licencji national "B")
2. Jak poprawnie wchodzić w zakręty?
3. Jaka kierownica jest najlepsza? Gram na padzie.
4. W trybie GT mode, w Photo La, można przenosić Zdjęcia z gry na pamięć Flash. W instrukcji jest napisane:
"Aby przenieść zdjęcia na kartę Flash podłączoną do portu USB, należy dokładnie włożyć złącze tej pamięci do jednego z dwóch złączy USB znajdujących się z przodu konsoli. Firma SOny Computer Entertainment Europe™ zaleca korzystanie z pamięci masowej Sony MicroVault™ USB. MicroVAULT™"
Ja posiadam pamięc Flash Sony MicroVAULT™ 2GB:
, lecz moja plejka jej nie odnajduje. Czy to dlatego że mam konsolę nie przerobioną?
Za odpowiedzi z góry dziękuje.
Pozdro,
skejcikk1™
1. Jakim samochodem, na początku, najlepiej jeździć w GT4, za 10000CR?(nie potrafię uzyskać licencji national "B")
2. Jak poprawnie wchodzić w zakręty?
3. Jaka kierownica jest najlepsza? Gram na padzie.
4. W trybie GT mode, w Photo La, można przenosić Zdjęcia z gry na pamięć Flash. W instrukcji jest napisane:
"Aby przenieść zdjęcia na kartę Flash podłączoną do portu USB, należy dokładnie włożyć złącze tej pamięci do jednego z dwóch złączy USB znajdujących się z przodu konsoli. Firma SOny Computer Entertainment Europe™ zaleca korzystanie z pamięci masowej Sony MicroVault™ USB. MicroVAULT™"
Ja posiadam pamięc Flash Sony MicroVAULT™ 2GB:

Za odpowiedzi z góry dziękuje.
Pozdro,
skejcikk1™
Komentarz