Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kilka pytan początkującego

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Kilka pytan początkującego

Witam, Dostałem ostatnio GT4, oczywiście na PS2 i mam kilka pytan. Jestem bardzo newbie, ponieważ pierwszy raz gram w GT4(nie licząc jednego wyścigu na PS3). Pytania:
    1. Jakim samochodem, na początku, najlepiej jeździć w GT4, za 10000CR?(nie potrafię uzyskać licencji national "B")
    2. Jak poprawnie wchodzić w zakręty?
    3. Jaka kierownica jest najlepsza? Gram na padzie.
    4. W trybie GT mode, w Photo La, można przenosić Zdjęcia z gry na pamięć Flash. W instrukcji jest napisane:
    "Aby przenieść zdjęcia na kartę Flash podłączoną do portu USB, należy dokładnie włożyć złącze tej pamięci do jednego z dwóch złączy USB znajdujących się z przodu konsoli. Firma SOny Computer Entertainment Europe™ zaleca korzystanie z pamięci masowej Sony MicroVault™ USB. MicroVAULT™"
    Ja posiadam pamięc Flash Sony MicroVAULT™ 2GB: , lecz moja plejka jej nie odnajduje. Czy to dlatego że mam konsolę nie przerobioną?
    Za odpowiedzi z góry dziękuje.
    Pozdro,
    skejcikk1™

Re: Kilka pytan początkującego

1 i 2 viewtopic.php?f=2&t=5666

2. Hamujesz przed zakretem, przechodzisz przez szczyt, wychodzisz i gaz do dechy. Zewnetrzna-wewnetrzna-zewnetrzna. Tyle... Przyjrzyj sie botom.

3. Logitech G25 lub dla mniej zamoznych Logitech DFGT

4. O przenoszeniu zdjec bylo pisane setki razy...

A tak po za tym, opcja SZUKAJ

Komentarz

foty mozna na byle jakim pendrivie zapisać wystarczy w opcjach photo mode zmienić miesce docelowe normalnie jest memory card ale jak tam wejdziesz to wyswietli ci nizej twojego pendriva.

Komentarz

Ad.1. Oj to już dawno było, spróbuj przechodzić Licencje, Driving Mission, Special Conditional - tam zdobędziesz kase, samochody i umiejętności
        Ad.2. Zależy to od auta jakim jedziesz, ale główna zasada jest taka jaką podał thooorn. Polecam przechodzenie licencji. Jak jesteś kumaty to wnioski sam wyciągniesz jak jeździć. Licencje w GT naprawde nie są tylko dla picu :wink:
        Ad.3.
        Zamieszczone przez thooorn
        Logitech G25 lub dla mniej zamoznych Logitech DFGT
        jeszcze jest pierwsza dedykowana do GT4 - Logitech DFP
        Ad.4. Przerobienie konsoli nie ma nic do rzeczy. Trzeba wybrać opcje zapisania z memory card na USB "cośtam".

///Wyjaśnione, zamykam.
        ~mod W.E.

Komentarz

Pracuję...
        X