Po pierwsze witam wszystkich
a po drugie od razu chciał bym się usprawiedliwić że zakładam kolejny wątek dot. problemu zapisu, ale jak przeglądałem wszystkie inne związane z tym problem to nigdzie nie znalazłem rozwiązania. Problem mam otóż taki, kupiliśmy z kolegą sobie po playstation2 i oryginalnych wersjach GT4 . Najpierw problem z "save data is corrupted" pojawił się u niego może po tygodniu grania, myślałem że to przypadek, ale po kilku dniach miałem dokładnie to samo, stało się tak na dwóch osobnych konsolach , dwóch osobnych org. grach i na dwóch osobnych kartach. Karty 8mb kupione razem z PS, w org. opakowaniu ale jak wyczytałem w innych wątkach to nawet mając niby org. opakowanie nie moża być pewnym czy to jest oryginalne czy nie. Wina za szybkiego wyłączenia odpada na 110% bo uważam na to jak na mało co, nie wiem jaki sens ma odpowiedź : graj jeszcze raz, bo to jest Syzyfowa praca, co z tego jak raz gram tydzień i mam 10% a po kolejnym "save data is corrupted" zagram 2 dni i znowu to samo
MEGA błagam o jakieś rady co i jak, bo to jest najlepsza gra wszech czasów i chciał bym sobie zacząć karierę w niej bez obaw czy mi się wczyta czy nie.

Komentarz