Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Znowu problem z "sejwem"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Znowu problem z "sejwem"

Po pierwsze witam wszystkich a po drugie od razu chciał bym się usprawiedliwić że zakładam kolejny wątek dot. problemu zapisu, ale jak przeglądałem wszystkie inne związane z tym problem to nigdzie nie znalazłem rozwiązania. Problem mam otóż taki, kupiliśmy z kolegą sobie po playstation2 i oryginalnych wersjach GT4 . Najpierw problem z "save data is corrupted" pojawił się u niego może po tygodniu grania, myślałem że to przypadek, ale po kilku dniach miałem dokładnie to samo, stało się tak na dwóch osobnych konsolach , dwóch osobnych org. grach i na dwóch osobnych kartach. Karty 8mb kupione razem z PS, w org. opakowaniu ale jak wyczytałem w innych wątkach to nawet mając niby org. opakowanie nie moża być pewnym czy to jest oryginalne czy nie. Wina za szybkiego wyłączenia odpada na 110% bo uważam na to jak na mało co, nie wiem jaki sens ma odpowiedź : graj jeszcze raz, bo to jest Syzyfowa praca, co z tego jak raz gram tydzień i mam 10% a po kolejnym "save data is corrupted" zagram 2 dni i znowu to samo MEGA błagam o jakieś rady co i jak, bo to jest najlepsza gra wszech czasów i chciał bym sobie zacząć karierę w niej bez obaw czy mi się wczyta czy nie.

Re: Znowu problem z "sejwem"

Kup nową karte pamięci... Na allegro jest pełno podróbek Sony w niby-oryginalnych opakowaniach za około 20-30zł. Kup karte w dobrym sklepie, ja trafiłem na dwie oryginalne sony za 111zł, wystarczy poszukać :wink:
    ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

OK, a jeśli ogarnął bym jakoś możliwość zapisu na pen drive'ie to będzie to działać czy też mogą się dziać tego typu rzeczy (save corrupted etc.) Bo chyba jest możliwość zapisu przez USB gdzieś tak wyczytałem kiedyś

Komentarz

Nie ma. Jedynie zdjęcia można zapisywać na USB.
        ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Pracuję...
        X