Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

BMW M3 tuning

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• BMW M3 tuning

Kupilem nową M3 czy moze ktoś wie jak ją poprawnie skofigurować?
    gram w GT4 od dwoch tygodni jest to moja pierwsza czesc z tej serii z wczesniejszymi nie mialem do czynienia i przyznam sie szczeze ze nie wiem do czego niektóre podzespoly słuza i jak je ustawiac na co zwracac uwage i czym sie kierowac by samochod byl optymalnie najlepszy.np.Czy lepiej tuningowac "engine" czy zainwestowac w "turbo"? jakie sa róznice.Czy jezeli kupie (wszystkie podzespoły)tzn ze wpakuje wszystko w samochod to bedzie on najlepszy, słyszalem ze nie czy to prawda?
    Dziekuje za odp.!
    Co nie moze zabić to wzmocni

Po pierwsze polecam Ci od razu wrzucać takie hasła do działu GT4 a najlepiej do technicznego! Po drugie przy wyporze tuningu silnika i turbiny, to o wiele bardziej opłaca się inwestować w turbinę - daje więcej mocy niż Engine Tuning a poza tym jest tańsza! Reszta modyfikacji moim zdaniem jest potrzebna, również nawet rozwiązaliśmy sprawę nitro!

Przy okazji jak pisałem w innym topiku, jestem na etapie zbierania informacji dotyczących ustawień w setupach więc do 2 tygodni możesz oczekiwać na forum kompendium wiedzy o zmianach technicznych! PozdrawiaM!!
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

tuninguj wszystko

proponuję kolejność:
      - opony (sport medium);
      - hantle (racing kit), nie kupuj full customized, bo pewnie nie będziesz umiał ustawić (ja nie umiem);
      - zawiecha jw;
      - teraz engine

aut NA AFAIR nie możesz uturbić, na pewno nie możesz uturbić M3. Moje M3 jest NA i ma 489hp. Zupełnie przyzwoicie się kula.
      Nurburgring:
      6.24 Jaguar szybki, ten za 50% gry
      6.43 SLR stock/slicks
      6.51 M5 stock/slicks
      6.54 NSX type R
      8.03 RS4 stock
      8.20 S4 98 stock

Komentarz

tuninguj wszystko

proponuję kolejność:
        - opony (sport medium);
        - hantle (racing kit), nie kupuj full customized, bo pewnie nie będziesz umiał ustawić (ja nie umiem);
        - zawiecha jw;
        - teraz engine

aut NA AFAIR nie możesz uturbić, na pewno nie możesz uturbić M3. Moje M3 jest NA i ma 489hp. Zupełnie przyzwoicie się kula.
        Nurburgring:
        6.24 Jaguar szybki, ten za 50% gry
        6.43 SLR stock/slicks
        6.51 M5 stock/slicks
        6.54 NSX type R
        8.03 RS4 stock
        8.20 S4 98 stock

Komentarz

I wylancz kontrole trakcij fajnie dupa zalatuje na zakretach
          Moje trzy uzaleznienia : PS2, SEX , PIENIADZE

Komentarz

Pracuję...