Jeśli chodzi o książki czy "cuś takiego" to w najnowszym numerze PSX Extreme jest dość ciekawy opis GT4, również ustawień, na co dane modyfikacje wpływają. Tak poza tym to ratują Cię jak na razie anglojęzyczne serwisy GranTurismo. Ja w tym momencie jestem na etapie zbierania informacji na ten temat, więc pewnie za jakieś 2 tygodnie postaram się stworzyć takie mini-kompendium i wrzucić je na nasze forum
Dziś sprawdzę, to jutro Ci dokładnie napiszę. Co do przewodnika, to na forum niedawno powstał topik - Pan Kierownik Piotr jest w posiadaniu Nieoficjalnego Przewodnika do GT4, który już niedługo będzie do naszej dyspozycji!
A tak poza tematem, kupiłem ostatniop oficjalny poradnik PRIMA do GT4 i... się zawiodłem. Jest dokładny spis aut i nagród, licencji ale opisów eventów brak a połowę guida zajmują opisy marek z gry. ala wszystko po "englysz" ofkoz
witajcie ja nie wiem jak żeście go ściągli próbuje się zalogować i nie mogę a z chęcią bym wam pomogł go przetłumaczyć może wysłalibyście mi go na moją poczte
Komentarz