Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najlepsze auto do 45.000 cr.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Najlepsze auto do 45.000 cr.

Witam,
    Ze sprzedaży kilku aut mogłem podrasować maksymalnie swojego CIEN'a.
    Zostało mi jeszcze ok 71.000 cr. więc chciałbym je zainwestować mniej więcej tak: auto poniżej 45k cr., a reszta na tuning.
    Narazie interesują mnie:
    -Honda Type R (ok 210km, ok 25.000cr.)
    -Audi RS 4 kombi (ok 380km, ok 42.000 cr.)
    -Subaru Legacy (ok 260km, ok 30.000cr.)

Które auto byłoby waszym zdaniem najlepsze? Jakieś inne propozycje?
    Potrzebuję innego auta niż CIEN (mniejsza moc, lepsza zwrotność, możliwość łatwego przerobienia na auto rajdowe)
    Ważne, żeby pojazd miał dobry stosunek waga/moc, (tak więc im cięższe i auto, tym większa moc).
    Równie ważna jest stabilność, choć wiem, że można ją uzyskać po modyfikacji zawieszenia.
    Pozdrawiam serdecznie
    Dawid
    i tyle..

Re: Najlepsze auto do 45.000 cr.

HPA Motorsports Stage II R32 '04

Kosztuje tylko 31,870, posiada napęd na cztery koła a moc 552 koni mechanicznych przed jakimikolwiek modyfikacjami. Naprawdę rakieta i jestem pewien że będziesz zadowolony.

Komentarz

Hmm... bardzo interesująca propozycja.
      Zaproponowałbyś coś jeszcze, czy brać?

dobrze trzyma się drogi? Jak z skręcaniem?
      i tyle..

Komentarz

Trakcja tego samochodu jest rewelacyjna, trzyma się drogi jak przyklejony, w sumie nie widzę żadnych wad w tym aucie (no chyba że nie lubi się Golfów)
        Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Jak coś znajde interesującego to oczywiście napiszę.

Komentarz

kupiłem to auto, rzeczywiście - bardzo dobre.
          Ale potrzebuję teraz czegoś innego, doszedłem do wniosku, że Cien to złom (głównie przez sprzęgło, hamulce i ukł. kierowniczy). Dzisiaj zdobyłem 290.000 cr. i zastanawiam się co wybrać:

1. BMW M5
          2. Ford GT
          3. Honda nsx
          4. Aston DB7/9
          5. Zonda (najsłabsza wersja kosztuje ok. 380.000, więc musiałbym dozbierać)
          6. Saleen S7 (także musiałbym dozbierać)

pomożcie, potrzebuję szybkiego auta, dobrze prowadzącego się na zakrętach.

(jeździłem w trybie arcade - BMW M5, hondą i astonami i to właśnie bmw zrobiło na mnie najlepsze wrażenie.)
          i tyle..

Komentarz

BMW albo Honda. W Forda musiałbyś jeszcze sporo zainwestować, żeby w miarę dobrze jeździł.
            narancs alternativa

Komentarz

Honda NSX.

Pozdrawiam

Komentarz

i właśnie bmw najbardziej mnie przekonuje, głownie dlatego, że jest z europy, więc mogę wykonywać Europejskie misje. Poza tym stabilnie zachowywał się na drodze itd.
                Ford jednak odpada, bo podejrzewam, że będzie się kiepsko sterował (w koncu jest z USA), a kasy na tuning nie mam
                Honda jest atrakcyjna, jednak wydaje mi się, że jest za mało zwarta, przez co często dziwnie zachowuje się na zakrętach.

A co sądzicie o M3 CSL? Będzie lepsze od M5?
                i tyle..

Komentarz

Zamieszczone przez duffy20
                  Ford jednak odpada, bo podejrzewam, że będzie się kiepsko sterował (w koncu jest z USA)
                  Ale Ford GT to nie jest 20-letni Lincoln :wink: Skręca bardzo dobrze !
                  Honda jest atrakcyjna, jednak wydaje mi się, że jest za mało zwarta, przez co często dziwnie zachowuje się na zakrętach.
                  Hmm.....Honda NSX ma centralnie umieszczony silnik i tylny napęd i doskonały rozkład mas, dzięki temu prowadzi się cudownie, a ta "dziwność na zakrętach" jest spowodowana tym, że wcześniej prawdopodobnie jeździłeś samochodami z klasycznym układem napędowym :wink:
                  A co sądzicie o M3 CSL? Będzie lepsze od M5?
                  Hmm.....czy lepsze ? Może nie tyle lepsze co INNE :wink: Przejedziesz się M3 a potem M5 a będziesz wiedział o czym mówię...

Pozdrawiam

Komentarz

Zwykłą M3 już jeździłem i moim zdaniem spisała się gorzej niż m5 (być może z powodu mniejszej mocy)
                    Czy M3 CSL dużo różni się od zwykłej M3?

Czy nie wydaje się wam, że NSX ma za mało mocy?
                    i tyle..

Komentarz

Zwykłą M3 już jeździłem i moim zdaniem spisała się gorzej niż m5 (być może z powodu mniejszej mocy)
                      Hmmm.....no tak, aczkolwiek jeździ bardzo dobrze jak na Swoją moc :wink: Znacznie lepiej od MB CLK55 AMG !
                      Czy M3 CSL dużo różni się od zwykłej M3?
                      Nie, tylko trochę :wink:
                      Czy nie wydaje się wam, że NSX ma za mało mocy?
                      NIE Honda NSX to Japoński Supersamochód i nie ma ZA MAŁO mocy :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

ok, zaraz odpalę GT i po jeździe w arcade mode dokonam wyboru.
                        Bardziej skłaniam się ku europejskim autom, więc wybiorę chyba M5.
                        A za mercedesami warto się oglądać? Jest jakiś model szczególnie godny polecenia w tej cenie?

Pozdrawiam
                        i tyle..

Komentarz

A za mercedesami warto się oglądać? Jest jakiś model szczególnie godny polecenia w tej cenie?
                          No wiesz, E55 AMG nie jest zły :wink: Ale jak to Mercedes - Jest drogi !

Pozdrawiam

Komentarz

Ok, więc wiem napewno, że wybiorę europejskie auto. (NSX odpada)
                            Chyba wybiorę M5.

Poza tym chciałbym kupić jakiegoś Pick-upa, do 35k cr. Narazie interesuje mnie Ford (nie pamiętam modelu), który ma moc 380km. Czy będzie dobry?
                            i tyle..

Komentarz

Poza tym chciałbym kupić jakiegoś Pick-upa, do 35k cr. Narazie interesuje mnie Ford (nie pamiętam modelu), który ma moc 380km. Czy będzie dobry?
                              Ja mistrzostwa Pick-Up'ów przeszedłem właśnie Fordem :wink: Jak dla mnie jest najlepszy

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                              X