Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

głupi problem

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• głupi problem

może wydawać sie to wam głupie ale jak wysłać wiadomość??bo jedna wiadomość stoi i stoi i stoi w "DO WYSŁANIA" co teraz mam zrobić
    -czemu?
    -bo dasz mi dżemu.
    Pozdrawiam.

Re: głupi problem

Zamieszczone przez Mariusz.Mag
    może wydawać sie to wam głupie ale jak wysłać wiadomość??bo jedna wiadomość stoi i stoi i stoi w "DO WYSŁANIA" co teraz mam zrobić
    Hm mi też się to wydawało dziwne, pisze że jest "do wysłania" ale tak na prawdę została ona wysłana i dotarła do odbiorcy :wink:

Komentarz

Jeśli wiadomość znajduje się w folderze "Do Wysłania" to znaczy, że osoba do której chcesz ją wysłać, nie weszła na forum lub nie otworzyła jeszcze tej wiadomości - Po przeczytaniu wiadomości przez odbiorcę, u Ciebie będzie w folderze "Wysłane" :wink:

Ps.Temat raczej nadaje się do działu "Forum" :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
        Jeśli wiadomość znajduje się w folderze "Do Wysłania" to znaczy, że osoba do której chcesz ją wysłać, nie weszła na forum lub nie otworzyła jeszcze tej wiadomości - Po przeczytaniu wiadomości przez odbiorcę, u Ciebie będzie w folderze "Wysłane" :wink:

Ps.Temat raczej nadaje się do działu "Forum" :wink:

Pozdrawiam
        OOO tego wszystkiego nie wiedziałem. Jednak wniosek jest jeden wiadomość dociera do odbiorcy

Komentarz

Dzięki i zgłaszam o zamknięcie tematu
          -czemu?
          -bo dasz mi dżemu.
          Pozdrawiam.

Komentarz

Pracuję...
          X