Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Sposoby na $$

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Sposoby na $$

Macie jakies sposoby na duzo kase ja nabijam na special events po 5000 $ dostajesz
    jak na poczatek to nie zle a i co 2 wyscigi dostajesz samochod niezle bynajmniej dla mnie ...
    Sorki jesli nie uzywam polskich znakow klaiwatura szwankuje...

Re: Sposoby na $$

Zamieszczone przez Kryniuk
    Macie jakies sposoby na duzo kase ja nabijam na special events po 5000 $ dostajesz
    jak na poczatek to nie zle a i co 2 wyscigi dostajesz samochod niezle bynajmniej dla mnie ...
    Ech użyj opcji szukaj lub sam pomyszkuj,bo nie potrzebnie założyłeś ten wątek.
    Na forum jest wiele wątków o tej tematyce,opisują one łatwe sposoby zdobywania kasy.

Mimo to serdecznie Cię witam w gronie forumowiczów.

Komentarz

Sorki jestem w kafejce i mamk jakies 5 min i nie chcialo mi sie szukac mimo to dzieki za przywitanie
      PS. Moja wina
      Sorki jesli nie uzywam polskich znakow klaiwatura szwankuje...

Komentarz

Zamieszczone przez Kryniuk
        Sorki jestem w kafejce i mamk jakies 5 min i nie chcialo mi sie szukac mimo to dzieki za przywitanie
        PS. Moja wina
        A no to chyba że, to tak szybko Ci powiem że najlepiej nabijać kase jest w Special Event drugi wyścig,robisz kilka kółek i wygrywasz auto warte 256 000C ja tak nabijałem kabone całą gre.

Komentarz

Dreadlock, pomógł Ci z dobrego serca, ale ja uważam, że nic Cię nie usprawiedliwia - Jesteś w kafejce, po prostu powstrzymaj się od pytań na które odpowiedz są w wielu kopiach na forum

Proszę o zamknięcie/usunięcie tematu.

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
            Zgadzam się
            Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
              Dreadlock, pomógł Ci z dobrego serca, ale ja uważam, że nic Cię nie usprawiedliwia - Jesteś w kafejce, po prostu powstrzymaj się od pytań na które odpowiedz są w wielu kopiach na forum

Pozdrawiam
              Lukas,wiesz jak sie siedzi w domu na necie to można sobie powoli wszystkiego szukać :wink: . A w kafejce to tak żeby się wyrobić w czasie.
              Kolega źle zrobił bo założył X wątek o takiej samej tematyce.
              Ale ja bym był nieco bardziej wyrozumiały i tak od razu nie krzyczał. :mrgreen:
              Mam nadzieję że jak Kryniuk przeczyta to zrozumie.

Również przychylam się do zamknięcia tematu :wink: -ale tym się zajmą mody :mrgreen:

Pozdruffka. Peace.

Komentarz

Pracuję...
              X