Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dla początkujących.

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Dla początkujących.

spoko . pomógł by mi ktoś z Minolta ?? wyciagam max 589 km/h gdzie robię błąd ?? podobno z niej wyciągnie ponad 600 km/h .

Komentarz

589 osiągnolem na automatycznej skrzyni biegów teraz używam zwykłej ale zmieniłem ustawienia i juz nawet tyle nie wyciagam :-( prosze o pomoc

Komentarz

Zwiększenie twardości zawieszenia i docisku aerodynamicznego może dorzucić kilka km/h :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Overseer
          ... docisku aerodynamicznego może dorzucić kilka km/h :wink:
          Oj nie wiem. Właśnie zwiększenie aero powoduje to że auto stawia większy opór powietrzu.

Komentarz

Oprócz zabawy skrzynią to spróbuj dać miękkie zawieszenie na tył.Będzie rakieta :wink:

Komentarz

dobry pomysł ale juz mam gdybym nie mial miękkiego to bym nie wykręcił 589 km/h

Komentarz

O co chodzi z tą licencją (mówie teraz o forum nie o grze) przeskakuje na kolejny poziom po napisaniu odpowiedniej ilości postów czy jak?

Komentarz

Tak, zmienia się przy:

50 postach
                  300 postach
                  500 postach
                  1000 postach
                  1500 postach
                  i tyle.

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
                    Tak, zmienia się przy:

50 postach
                    300 postach
                    500 postach
                    1000 postach
                    1500 postach
                    i tyle.
                    Aha dzięki za wyjaśnienie

Komentarz

to ułatwia życie uberspamerom by wiedzieli ile jeszcze mają postować by miec imba rangę (czyt. licencję)

Komentarz

Nie martw się. Na forum są jeszcze moderatorzy, którzy zapędy spamerów szybko skracają

Komentarz

Witam ! Piszę w dziale dla początkujących w imieniu mojego 8-letniego syna ,który od wczoraj jest posiadaczem Gran Turismo4 na ps2 (sam zaoszczędził na nią pieniążki :mrgreenMamy bardzo błache pytanie ,otóż jak w menu początkowym wejść do mapy na której mamy wszystkie kraje(w książeczce w języku niemieckim Die Weltkarte)Zielona w tym temacie matka będzie wdzięczna

Komentarz

Die Weltkarte - Google Translate tłumaczy to jako mapa świata, więc jeśli jest to to, o czym myślę, to jest to po prostu mapa świata w Gran Turismo mode. Na głównym ekranie (tam, gdzie do wyboru jest m.in. Arcade Mode i Gran Turismo Mode) trzeba wybrać właśnie Gran Turismo mode.

Komentarz

Zamieszczone przez miko8
                              Witam ! Piszę w dziale dla początkujących w imieniu mojego 8-letniego syna ,który od wczoraj jest posiadaczem Gran Turismo4 na ps2 (sam zaoszczędził na nią pieniążki :mrgreenMamy bardzo błache pytanie ,otóż jak w menu początkowym wejść do mapy na której mamy wszystkie kraje(w książeczce w języku niemieckim Die Weltkarte)Zielona w tym temacie matka będzie wdzięczna
                              W razie jeszcze jakichkolwiek pytań, proszę śmiało pytać. Nasza ekipa miła i przyjemna zawsze pomoże :mrgreen: . Prosimy częściej zaglądać.

Komentarz

Dzięki wielkie!I muszę stwierdzić,że naprawdę jesteście bardzo sympatyczni,skoro nie wyśmialiście naszego pytania :mrgreen: Zaglądać będziemy z przyjemnością ,bo Młody stwierdził,że Turismo jest o 100%lepsze niż Carbony i inne podobne.

Komentarz

Pracuję...
                                X