Ee tam bez przesady wygenerowanie głupiego czarnego śladu na asfalcie to chyba nie byłoby wielkie wyzwanie dla naszych PS2.
Ja myśle ze jednak możliwości ps2 ,GT4 to jedna z najlepiej wygladajacych graficznie gier na ps2 i całosć mocy poszła w grafike wyglad wozów ,torów ,a na zbyteczne ślady po prostu nie starczyło ,powera.
Ee tam bez przesady wygenerowanie głupiego czarnego śladu na asfalcie to chyba nie byłoby wielkie wyzwanie dla naszych PS2.
Ja myśle ze jednak możliwości ps2 ,GT4 to jedna z najlepiej wygladajacych graficznie gier na ps2 i całosć mocy poszła w grafike wyglad wozów ,torów ,a na zbyteczne ślady po prostu nie starczyło ,powera.[/quote:35ekdvys]
A ja bym jeszcze coś z tej naszej czarnulki wycisnął :mrgreen:
wygenerowanie głupiego czarnego śladu na asfalcie to chyba nie byłoby wielkie wyzwanie dla naszych PS2.
Zdziwił byś się :wink:
Zamieszczone przez Inż.Kwaśniewski
GT4 to jedna z najlepiej wygladajacych graficznie gier na ps2 i całosć mocy poszła w grafike wyglad wozów ,torów ,a na zbyteczne ślady po prostu nie starczyło ,powera.
Moim zdaniem po prostu nie ma lepiej wyglądającej gry na PS2 :wink: A wszystko dlatego, że GT4 nie jest przeszczepione z innej platformy na PS2, tylko zostało zrobione z myślą o posiadaczach PS2, podobnie jak GT5 będzie dostępne tylko i wyłącznie na PS3 :wink: No chyba, że koloex, bo on przecież będzie grał w GT5 na PS2, bo "mu pociągnie" :mrgreen:
No chyba, że koloex, bo on przecież będzie grał w GT5 na PS2, bo "mu pociągnie" :mrgreen:
No ten to dojebał piździe uszy sory za wyrażenia ale nie mogłem się powstrzymać ;p
Wiesz Lukas jeśli chodzi o gry samochodowe to masz racje GT4 bez wątpienia jest najpiękniejszą graficznie grą na PS2. Ale ogólnie z gier na PS2 to jest kilka tytułów które powalają grafiką (np.metal gear solid substitance)
GT4 może nie jest najlepszą graficznie grą na PS2, ale jest pierwszym tytułem, który aż tyle wyciągnął z tej konsoli
Trzeba pamiętac, że ta gra ma już ze 4 lata
A Richard Burns Rally sie tnie na PS2 .Wiem brzmi to dziwnie ale mam tą gre i ma lepsza grafe niz komp (mam na kompa tez).Ale przez te fantastyczne odbicia na aucie itp gra sie tnie na oko jest z 22 FPS.
Komentarz