Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

problem z save'm

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• problem z save'm

Witam

Mam mały problem, a mianowicie w momencie tworzenia save na ekranie kręci się tak jakby predkościomierz i przeważnie jest biały. U mnie od pewnego czasu po kilku wyścigach (samej gry mam około 40%) ten "wskaźnik" jest czerwony. Myślałem że to brak miejsca na karcie i usunąłem inne save ale nic nie dało. Czekam na odp.

Pozdrawiam
    qman

Re: problem z save'm

Witam
    U mnie czasem się też tak zdarza, zwykle wystarczy po prostu "docisnąć" płytę do napędu, szczerze mówiąc ja zawsze "załatwiam to" lekkim puknięciem w klapkę, ale jakiejś "profesionalnej" metody Ci nie podam gdyż zwyczajnie nie znam...

Pozdrawiam

Komentarz

U mnie powodem była porysowana płyta. Radze też to sprawdzić
      Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Zamieszczone przez igi
        U mnie powodem była porysowana płyta. Radze też to sprawdzić
        No u mnie też jest to właśnie sprawa porysowanej płyty, bo ogólnie czerwone kółko oznacza zjechaną płytę, przynajmniej tak Szymoniec kiedyś napisał :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Kurna płytka nowa i nie wyciągana z playa. Ale sprawdze. Dzięki i pozdro dla wszystkich

Komentarz

Ten czerwony wskażnik oznacza że napęd przestał czytać płytę. Kilka razy tak miałem i nic z tym nie mogłem zrobić Płyta to jedna sprawa, że jak jest porysowana to tak się dzieje. A druga sprawa jest taka, że mój playek zasysa kurz jak odkurzacz i jak go porządnie potraktowałem sprężarką to teraz już ładnie gada :wink: . pozdro

Komentarz

Pracuję...
            X