Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Oddalenie widoku

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Oddalenie widoku

Witajcie

Czy jest możliwe oddalenie widoku auta? tak jak to było w GT2 ? Bo gram w GT4 i nie mogę się przyzwyczaić do tego :/

Zauważyłem, że są 3 kamery tylko (wnętrze, maska, tył) a w replayu np jest fajny widoczek trochę na dach pojazdu, da się go ustawić w zwykłym wyścigu?

Dziękuję za odpowiedzi!

Re: Oddalenie widoku

Zamieszczone przez firedfor
    Zauważyłem, że są 3 kamery tylko (wnętrze, maska, tył)
    W GT4 nie ma kamery z wnętrza pojazdu, wszystkie dostępne kamery podczas wyścigu to zderzak, maska, i kamera goniąca za samochodem.

Pozdrawiam

Komentarz

Nie ma kamery na masce.
      Jest tylko kamera za pojazdem, na dachu i na zderzaku.

Co do oddalania - raczej się nie da.
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Kamery, kamery, kamery

Zamieszczone przez Witek Enzo
        Nie ma kamery na masce.Jest tylko kamera za pojazdem, na dachu i na zderzaku.
        Tak, masz rację, więc podsumowywując pytanie naszego kolegi:
        Kamery oddalać się nie da (a przynajmniej nic nam o tym nie wiadomo), a widoki dostępne w trakcie wyścigu to:
        - Zderzak (z rozmyciami z trakcie zderzeń)
        - Dach (Moim zdaniem najlepiej czuje sie samochód, a przy tym łatwiej kontrolować jego kąt <mowa tutaj o drifcie>
        - Goniąca za samochodem (Jak dla mnie to trochę za bardzo NFS'owate, ale i tak w GT jest ona dobrze dopracowana, głównie ze wzgledu, na to, że nie wychyla się gdy samochód skręca, i dzięki temu nawet z tej kamery jesteśmy w stanie w miarę możliwości precyzyjnie prowadzić)

Pozdrawiam

Komentarz

Aha, nie opisałem dobrze tych kamer, macie racje, chodziło mi o tą kamerę goniącą za pojazdem, przyzwyczaiłem się do nieco bardziej oddalonego widoku, dlatego pytam, moim zdaniem bardzo dobrze się wyczuwa auto, gdy kamera goni za autem, teraz akurat robie licencje więc, ani myślę odzwyczajać się od niej

Dziękuję za odpowiedzi Lukas i Enzo

Aha i ostatnia sprawa... Trochę odbiegająca od tematu, ale nie będę tworzył nowych wątków co pytanie..

Wszedłem w opcje Photo Lab i stworzyłem jakąś fotę auta, zapisałem ją na karcie pamięci i no właśnie.. jak to przenieść do komputera, domyślam się że trzeba by użyć jakiegoś pendriva ale nie wiem czy jest to jakiś specjalny do SONY, bo mam wersję SLIM i zauważyłem 2 porty USB z przodu.

To dla mnie bardzo ważne, bo chciałbym się pochwalić autami licencyjnymi

Dzięki raz jeszcze i pozdrawiam

Komentarz

Wystarczy zwykły pendrive, a nawet odtwarzacz MP3.
            Gdy już go podłączysz to tam w Photo Lab napewno będzie opcja umożliwiająca przesłanie zdjęc.
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zdjęcia &gt;&gt;&gt; Przenoszenie

Potrzebujesz jakiegokolwiek nośnika danych USB, podpinasz do konsoli do portu USB, wchodzisz w Photo Lab, dalej na Photo, wybierasz zdjęcie, lub więcej zdjęć które chcesz przenieść do nośnika zewnętrznego (kilka zdjęć możesz zaznaczyć wćiskając L1 jednocześnie strzałkami góra, dół najeżdzając na zdjęcia i zatwierdzając X'em), gdy już masz zaznaczone fotki (sługeruję o tym czerwone kółko na miniaturce zdjęcia) ikonki po prawej stronie staną się jaśniejsze/aktywne należy wybrać "Transfer the selected photo to USB Flash Memory" przesłać, następnie gdy już chcesz usunąć fotki z karty pamięci SONY 8MB, zaznaczasz w ten sam sposób który opisałem powyżej i wybierasz z panelu po prawej "Delete the selected data"
              I to jest cała filozofia Zatem czekamy na Twoje fotki :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Dzięki ^^ już sobie z tym poradziłem

Fotki będą jutro, bo dziś już się kładę spać jutro na 5 do roboty eh : /

Jeszcze raz dzięki za pomoc i życzę dobrej nocy! ; )

Komentarz

Sorry za odświeżenie tematu, ale myślę że lepiej odkopać istniejący niż tworzyć nowy.
                  Mam pytanko odnośnie trybów kamery - czy jest możliwość 'włączenia' lusterka w trybie kamery z widoczną maską auta?
                  Pozdrawiam iMp3t.

Komentarz

Zamieszczone przez iMpet
                    Sorry za odświeżenie tematu, ale myślę że lepiej odkopać istniejący niż tworzyć nowy.
                    Dać mu wódki - mądrze gada

Z tego co pamiętam, to nie ma takiej możliwości

Komentarz

ok, dzięki bardzo.
                      Pozdrawiam, imp3t.

Komentarz

Pracuję...
                      X